ZVEZDINO DETE OTIŠLO U PREMIJER LIGU! Raskinuo ugovor sa klubom sa Marakane i VEĆ SE SNAŠAO

 ZVEZDINO DETE OTIŠLO U PREMIJER LIGU! Raskinuo ugovor sa klubom sa Marakane i VEĆ SE SNAŠAO

Foto: MN Press

Mladi štoper Stefan Melentijević prošao je čitavu omladinsku školu Crvene zvezde, a prethodnih šest meseci bio standardan u odbrani novobeogradskog Radničkog. Sada je postao novi fudbaler Himkija, ruskog premijerligaša.

Melentijević je tokom januara otišao na probu u ruski klub i uspeo da se izbori za ostanak, te je parafirao višegodišnju saradnju sa Himkijem i pojačaće plejadu srpskih fudbalera koji su već tamo. Reč je o Nikoli Antiću, Petru Goluboviću i Nemanji Glavčiću. 

Defanzivac rođen u Herceg Novom koji je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, praktično od petlića, minulog leta je kao osvajač Omladinske lige Srbije, odlučio da zatraži raskid ugovora sa matičnim klubom i ode u novobeogradski Radnički.

Stefan Melentijević

Razlog za to leži u činjenici da nije dobio poziv da se priključi Grafičaru, već je ideja bila da još jednu sezonu ostane u juniorima. Reklo bi se da je Melentijević učinio dobru odluku po svoju karijeru, s obzirom na to da je šest meseci kasnije pojačao petnaestoplasirani tim u Premijer ligi Rusije.

Himki je u dosadašnjem delu sezone na 17 mečeva osvojio 12 bodova, a videćemo za koliku minutažu će se izboriti osamnaestogodišnji defanzivac.