“ZVEZDANU JE MUKA OD ANĐELE, GLUPAČA ĆE DA NOSI KRST!” Ukućani ne prestaju da razapinju Crnogorku, pale nikad teže reči

 “ZVEZDANU JE MUKA OD ANĐELE, GLUPAČA ĆE DA NOSI KRST!” Ukućani ne prestaju da razapinju Crnogorku, pale nikad teže reči

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

U toku emisije “Gledanje snimaka”, voditeljka Ivana Šopić je podigla Ivana Marinkovića i Lepog Miću kako bi prokomentarisali klip koji im je pušten.

– Izgledao je Zvezdan kao da mu je muka Anđele, on deluje kao tip koji će njoj da komanduje, ali ovde je to bilo suprotno. Anđela bi ispala glupača da je stvarno sela kad joj je rekao. Meni je ovo super ispalo, žene vole da izgledaju fino, zato što su zadovoljne u svojoj vezi – rekao je Ivan.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Imamo sjajne veze, gde se stalno vole, gde se svađaju. Ja ovde ne vidim ništa što je ponižavajuće. Ona igra, pleše, bavi se sa sobom. Neko se samo ćutanjem zadovoljava. Video sam jednu pažnju gde je on nju pitao da sedne, ako se umorila. Ne vidim ništa sporno ovde. Ona ima pravo da uživa kako ona hoće. Ona ako je uradila lošu stvar, ona će da nosi krst – kazao je Lepi Mića.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da li je bolje da sam je pljunuo ili šta? Jeste malo više popila ali dobro, ne vidim tu ništa loše. Podložni smo ali realnim komentarima – rekao je Zvezdan.

– Imam slično mišljenje. Svi znamo da Zvezdan kada ode na žurku voli da igra, da se druži, onako je lagodan sa svima. Na ovom klipu meni deluje da ona njega malo guši, ovde mu je bilo neugodno. Njemu na ovom klipu nije bilo prijatno. Smatram da je juče gušila čoveka do te mere da je morao da je skloni od njega. Ona njega voli i ne želi da se pomiri sa sudbinom da je ona tu u prolazu – rekao je Neca.

– Ja je sa ovim ponašanjem napolju ne bi trpela ni tri minuta – kazala je Marija.

Detaljnije u video prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “Sledeće nedelje idem pod nož…” Milan Milošević se sprema za operaciju srca, voditelj zabrinut