ZVEZDAN SLAVNIĆ MARICOM PREVEZEN U BOLNICU – Pod visokom temperaturom HITNO OPERISAN

 ZVEZDAN SLAVNIĆ MARICOM PREVEZEN U BOLNICU – Pod visokom temperaturom HITNO OPERISAN

Zvezdan Slavnić je tokom učešća u Zadruzi govorio o svojoj operaciji srca koju je imao tokom održavanja zatvorske kazne u Kruševcu o ČEMU SMO DETALJNIJE PISALI OVDE.

Međutim, malo ko zna da je Zvezdan imao komplikacije nakon operacije i to jer je navodno hitno operisan dok je imao visoku temperaturu

List “Politika” tada je pisao detalje Slavnićevog stanja, koje prenosimo:

“Zdravstveno stanje Zvezdana Slavnića izuzetno se pogoršalo posle višemesečnog pritvora u Okružnom zatvoru u Kruševcu i na brzinu odrađene operacije aorte pod temperaturom, zbog koje je u međuvremenu dobio i emboliju pluća. Prema Minićevim rečima, Slavnić je i kao dete imao srčane tegobe, ali napominje da je lošem zdravstvenom stanju doprinelo to što je pravo iz “ćelije kruševačkog zatvora maricom prebačen na operacioni sto KBC-a u Beogradu, gde mu je istog dana, 4. aprila na drugoj hirurškoj klinici operisana aorta”. Posle operacije došlo je do komplikacija, pa nije vraćen u pritvor u Kruševcu, već je prebačen u Specijalnu bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu, gde su nakon pet dana zatvorski lekari konstatovali da ima emboliju pluća, pa je ponovo prebačen na KBC.” – pisali su mediji tada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Marija Kulić je bila u Etno selu! Bane Đokić progovorio: Izneću ko se sve razvlačio i krio po sobama