“ZVEZDAN ME JE RAZOČARAO, poturio sam svoj obraz da ga odbranim!” Miki otkrio šta je radio pre Anđele – opleo po Slavniću

 “ZVEZDAN ME JE RAZOČARAO, poturio sam svoj obraz da ga odbranim!” Miki otkrio šta je radio pre Anđele – opleo po Slavniću

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ana Radulović je u emisiji “Narod pita” ugostila Mikija Đuričića. Gledaoci su imali prilike da se uključe u program i da razgovaraju sa Mikijem.

 Ja sam odmah video da je Zvezdan bacao neke fore Maji, ispao sam gov*ar prema sebi, on meni kaže, ne bi Miki u životu, ja sam razočaran u Zvezdana jer sam svoj obraz poturio da bi tebe odbranio. Ako vas sutra prevari žena je l vam kriva ta žena ili taj muškarac? – upitao je Miki.

– U potpunosti se slažem sa tobom, Ana je neodrečena, neće da odgovori na pitanja. Aca i ja se znamo nismo bili drugari, ali se znamo, ovo je vrlo mali grad, ali ako Zvezdan ode da krade i ona ga podrži i donese neku određenu sumu i oni potroše zajedno, a posle je nasilnik – rekao je gledalac.

– Ja društvene mreže nemam, ja to ne komentarišem, sem kad me zamoli moja podrška, pa onda moram da ih ispoštujem – rekao je Miki.

– Miki šta misliš o Caru? – upitao je gledalac

Miki Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Car kad god nije bio u vezi mi smo bili super, dobar je drug, kad uđe u vezu katastrofa. Volim ljude koji su nesebični, volim ljude koji brzo planu, ali brzo oproste, želim njemu i Aleks da im opstane veza, živac je. Rekao sam mu da treba da se oženi i dobije dete, iznervira se lako i to mu ne valja. Pravio je greške, njegovi loši izbori, on je svesno ušao u vezu sa Majom, Dalilom, meni je žao što nadrlja na kraju, interesantan je za rijaliti, loš je po sebe – rekao je Miki.

– Miki sta mislis da li je Aleksandra zasluženo pobedilaa? – upitala je gledateljka.

– Svako ko izdrzi u rijalitiu do kraja, nek promeni život, drago mi je, ljudi su prepoznali druge kvalitete – rekao je Miki.

Miki Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Miki ko je bio tvoj favorit? – pitala je Ana.

– Mikica, Matora, Janjuš, Ćomi… – rekao je Miki.

– Matora je drugar, dala bih od svojih usta. Krivo mi je što se Miljan i Mikica ne gotive, ne ulazim u to, voleo bih da je Rodni pobedio. Neko neutralan. – rekao je Miki.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.