“ZVEZDAN JE RANJENA ZVER U KAVEZU!” Anđela i Slavnić su osuđeni na PROPAST: “Shvatiće da je mala isprovocirala sve!”

 “ZVEZDAN JE RANJENA ZVER U KAVEZU!” Anđela i Slavnić su osuđeni na PROPAST: “Shvatiće da je mala isprovocirala sve!”

U emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Milena se osvrnula i na odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, nakon diskvalifikacije uz reči da je zapravo Anđela kriva što je on diskvalifikovan.

– On će shvatiti da je mala isprovocirala ovu celu situaciju, a da je njemu lonac, ekspres, malo prešao pritisak od stotke, i da je on pobegao. Sad su njih dvoje u euforiji, “jao slobodni smo”, konačno sloboda. – govorila je Milena i dodala:

– E, to “jao” će da im potraje kratkog daha, zato što oboje su bez para, čak i duguju produkciji onoliko. Ja Slavnića najbolje poznajem kakav je bez para, ranjena zver u kavezu. On bez para je mrtav čovek, videćemo kada će početi da se kocka, pošto je to porok, kojim je on odat, ne verujem da se za ovih koliko, 10 meseci, se rešio problema kocke. Da bi se kockalo, pare se trebaju – rekla je između ostalog Milena u emisiji “Između dve vatre”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE