“ZVEZDAN JE MALI ROBIJAŠ!” Pukla bruka u programu uživo – urnisala Anu, pa najavila njegov ulazak u “Zadrugu 7”

 “ZVEZDAN JE MALI ROBIJAŠ!” Pukla bruka u programu uživo – urnisala Anu, pa najavila njegov ulazak u “Zadrugu 7”

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ana Radulović je u emisiji “Narod pita” ugostila Mikija Đuričića. On je komentarisao bivše zadrugare i aktuelne teme oko rijaliti učesnika. 

– Miki, kakvo je tvoje mišljenje o Sanji Grujić? – pitala je Ana.

– Malo je varničila u ovoj sezoni, ali sad je dobro. Ona je jako interesantna, ali zlopamtilo. Ogrešio sam se o nju ove godine jer sam branio Zvezdana i sad joj se izvinjavam. Drago mi je da je veza sa Markom uspela – rekao je Miki, a onda se u program uključila gledateljka iz Požege:

– Moram reći da uživam jer je Miki divan gost. Ana Ćurčić je prvo bila sa Bulićem, pa sa Zvezdanom, pa sa mužem i rodila dvoje dece pa opet sa Zvezdanom i sada sa Bulićem. Ako nije imala priliku u Zadruzi da odgovori mogla je ovde u emisiji, a nije – rekla je gledateljka.

– Meni nije jasno, a vidim da ste vi pratili, pa me zanima gde je došlo do svađe između Ane i Kačavende? – pitao je Miki, a onda je gledateljka opelela po Ćurčićevoj

Miki Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– One nisu ni kume, ja sam rekla da kada njihovo prijateljstvo pukne smrdeće ceo Beograd. Milena je lagala da bi Ana pobedila i to je činjenica. Zvezdan je up*šani mali robijaš, ali Ana uživa u toj priči, ne bi se vratila normalnom čoveku, nekom komunalcu, jer ona voli krimi Džimi priču. Šta je sada Ana, Aci Buliću? – upitala je gledateljka.

– Nije mi jasno šta Aca Bulić radi u ovoj bljuvotini od priče, ali to je njegov život – rekao je Miki.

– Osman Karić je danas objavio snimak razgovor sa Anom Ćurčić pre njenog ulaska i objašnjava mu da je ona žena mangup i tražila mu savete za ulazak. On će, imam utisak, ući u rijaliti i obelodaniti sve – zaključila je gledateljka.

Miki Đuričić, Ana Radulović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Sasvim je legitimno da ona naplati sve to, ali onda nisi tolika žrtva kolikom se predstavljaš – rekao je Miki.

– Da li je ona pre ulaska sebe predstavljala kao jaku ženu, a posle je sve to palo u vodu? – pitala je voditeljka.

– Ona nije kapacitet za to što je htela da odigra. Ušla je kao neka riba i pitala Anđelu da li je oprala zubiće. Htela je da bude žrtva i prevarena žena, ali tako je onda trebalo da nastupi na početku. Javno da kaže šta je sve trpela i zahvali se Anđeli jer je spasila – završio je Miki.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.