“ZVEZDAN I ANĐELA NISU RASKINULI” – negirala da je bilo ičega sa Aleks, pa otkrila: “Sve je to RIJALITI IGRA”

 “ZVEZDAN I ANĐELA NISU RASKINULI” – negirala da je bilo ičega sa Aleks, pa otkrila: “Sve je to RIJALITI IGRA”

Slovenka Lunis, majka zadrugarke Aleksandre Aleks Nikolić, šokirana je ponašanjem Zvezdana Slavnića, koji je iako je bio u vezi sa Anđelom Đuričić, pokušao da poljubi njenu ćerku.

Naime, Zvezdan Slavnić ostavio je Anđelu Đuričić nakon dvadeset dana veze, s razlogom da se igrao sa njom i da je sve vreme gajio emocije prema Aleksandri Nikolić. Tim povodom smo kontaktirali Aleksandrinu majku, Slovenku Nikolić, koja tvrdi da je sve to rijaliti igra.

Zvezdan i Anđela igraju rijaliti igru. Nikakav raskid nije u pitanju. Moje dete nema veze sa tim – bila je izričita Slovenka, a na pitanje da li bi podržala ćerku ukoliko uplovi u vezu sa Zvezdanom, Slovenka je priznala:

Zadruga 6

– Nema teorije da bi podržala, a mislim i da neće ući u vezu – rekla je Slovenka za Kurir.

Podsetimo, Zvedan je u ranim jutarnjim časovima presekao i odlučio da krene u napad, ali se Aleks u prvom mahu nije dala, da bi kasnije poklekla, te se ubrzo potom desio i prvi poljubac.

Inače, Anđela je neretko isticala da bi se udala za Zvezdana, čak i da bi mu rodila decu, tako da je ovaj raskid mnoge bacio u rebus, s obzirom da je u njihovoj vezi vladala idila do pre samo par dana.

Slovenka Nikolić

(Srbija Danas/Kurir)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.