“ZVEZDAN I ANĐELA NEĆE OSTATI ZAJEDNO!” Bivši zadrugar šokirao, pa raskrinkao Anu “Ušla je da pokaže njegovu DRUGU STRANU”

 “ZVEZDAN I ANĐELA NEĆE OSTATI ZAJEDNO!” Bivši zadrugar šokirao, pa raskrinkao Anu “Ušla je da pokaže njegovu DRUGU STRANU”

Svake srede u 20 časova, emisija “Između dve vatre”.

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovao je bivši zadrugar Bojan Simić Boki.

On je otkrio u emisiji da je Ivana tražila zabranu prilaska iako se on u tom momentu nalazio u Beloj kući.

Bojan je bez dlake na jeziku komentarisao svoj odnos sa bivšom suprugom i pevačicom Ivanom Šašić, pa se dotakao i aktuelnog ljubavnog para Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, za koje je rekao da je mišljenja da nemaju budućnost.

– Da li smatraš da će Zvezdan i Anđela opstati zajedno? – pitala je voditeljka.

– Oni su svašta nešto pričali i planirali, ali iskreno oni meni ne deluju tako – rekao je Boki, pa otkrio zašto on smatra da je Ana Ćurčić ušla u Zadrugu:

 Ana je ušla da pokaže Zvezdanovo to drugo lice – rekao je Boki.

Klikom na link ispod ovog teksta pogledajte tizer šta vas očekuje u sredu u 20h kada možete pogledati ceo razgovor sa bivšim zadrugarom Bojanom Simićem Bokijem.

Klik ovde da pogledate TIZER EMISIJE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE