“ZVEZDAN ANU VOLI KAO SESTRU, NE KAO ŽENU!” Maja Marinković šokirala! “Tako mi je on rekao” (VIDEO)

 “ZVEZDAN ANU VOLI KAO SESTRU, NE KAO ŽENU!” Maja Marinković šokirala! “Tako mi je on rekao” (VIDEO)

Prethodne večeri održano je izbacivanje, a izbačen je Nenad Aleksić Ša, a pre toga je Maja Marinković imala razgovor u Šiša Baru.

– Šta se dešava sa Zvezdanom? – pitao je Marko.

– U super smo odnosima, pričamo – rekla je Maja.

– Je l’ to prijateljstvo? – dodao je voditelj.

– Meni je on drag od samog početka, nismo imali priliku da se družimo jer se ograđivao od kuminikacije sa ženskim osobama, a sad kad je slobodan i nije sa Anom i Anđelom, pružio je priliku da se druži. Stvarno ga gledam kao druga, ovog puta je samo prijateljstvo – govorila je Maja.

– Kako komentarišeš sve što se dešava između njega, Ane i Anđele? – pitao je Marko.

– Ljudi su kontrasiktorni, Ana isto. Jedno priča, a delima pokazuje drugo. Preovlada joj emocija, pa popusti kočnica. U jednom trenutku je sve okej, pa on popriča sa nekim. Što se tiče Anđele ne vidim da je zagrizao, to da je jako niko ne može da poremeti. Ja mislim da on Anu voli kao čoveka, kao nekog svog. To je meni danas rekao, kad sam ga pitala koja mu je krajna namera rekao je da želi da sve bude normalno. Ja sam po tome izvukla da on nju voli kao čoveka, sestru, tako mi je objasnio, kao neko ko ti je član porodice. Ne mogu da kažem da nema emociju kao prema ženi, ali ovo prvo preovladava. Anđela mu je neko ko mu se svideo, ali to bi napolju bila samo kombinacija za koju se ne bi ni znalno – govorila je Maja.

– Kako komentarišeš Anđelino ponašanje? – pitao je Marko.

– Mislim da se dobro pretvara i da je to gluma. Mislim da ona nije dobro i da je pravo stanje psihičko, nije joj uzvraćeno na način koji je želela, i normalno je da se oseća loš. Smeh na silu i glasno izražavanje nije pravo sosećanje, hoće da zamaskira kako se oseća, ima pravo. Ona je slobodna devojka, ima pravo. Sa moralne strane je jako ružno, ali ona je bila slobodna niko nikoga ni na šta nije terao – dodala je Marinkovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “MILICA NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU sa njom “Videla je SVE PORUKE”