ZVEZDA RADI UDARNIČKI: Čak osam potpisa u jednom danu na Marakani (FOTO)

 ZVEZDA RADI UDARNIČKI: Čak osam potpisa u jednom danu na Marakani (FOTO)

FOTO: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas profesionalne ugovore sa osmoricom omladinaca, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Talentovani fudbaleri ugovore su potpisali u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i direktora omladinske škole Dragana Mladenovića.

Ugovore su potpisali: Marko Čurić (2003, centralni vezni), Mlađan Ivanković (2004, centralni vezni), Dragan Tegeltija (2006, desni bek), Uroš Tegeltija (2006, krilni napadac), Nemanja Durišić (2006, centralni napadac), Veljko Milosavljevic (2007, štoper), Andrija Maksimović (2007, ofanzivni vezni) i Ognjen Mišić (2007, krilni napadač).

Talentovanim dečacima se prvo obratio predsednik crveno – belih  Svetozar Mijailović i poželeo im puno sreće i uspeha u daljem radu.

– Pre svega bih pozdravio roditelje talentovanih mladića i čestitao im na tome što su stvorili ljude koji su danas potpisali ugovor sa Crvenom zvezdom. Želim da im ugovor bude podsticaj za dalji rad i napredak, te da u budućnosti potpisuju što više ugovora, jer će to biti znak da dobro igraju. Zvezda je ponosna na dečake koji su uspeli da dobiju preporuku da ih rukovodstvo Omladinske škole i njihovi treneri predlože za potpisivanje ugovora. Momci, želim vam uspeh i ovo je samo jedan korak na putu za koji ste se opredelili. Čeka vas ozbiljan i naporan rad, jer savremen fudbal nije samo igra, nego i više od toga. Potrudite se da opravdate ukazano poverenje – istakao je Mijailović. 

Najnovije vesti o FK Crvena zvezda možete naći OVDE.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je Nemanja Gudelj izašao na binu i zasvirao sa muzičarima

Pročitaj još