ZVANIČNO POTVRĐENO – BIĆE ZADRUGE 6! Željko Mitrović saopštio – MILIONI su u pitanju! Sprema NAJLUĐU sezonu

 ZVANIČNO POTVRĐENO – BIĆE ZADRUGE 6! Željko Mitrović saopštio – MILIONI su u pitanju! Sprema NAJLUĐU sezonu

Foto: Srbija Danas

Vlasnik Pinka Željko Mitrović, odlučio je da proveri kakav je stav građana povodom rijaliti programa, pa je objavio peticiju, koju je za 48 sati, potpisalo je više od MILION I DVESTA HILJADA GRAĐANA.

– Prošlo je oko 48 sati od raspisivanja naše peticije, čiji je cilj bio da zapravo vidimo šta građani Srbije misle o Pinku, šta misle o rijaliti programima, kao i o Zadruzi. Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rasti – istakao je Mitrović.

Kako kaže, smatra da oni nisu još uvek ni blizu krajnjeg dometa.

– To je jednostavno zaključiti. Samo dva kanala Zadruge na You Tube imaju 3,3 miliona pratilaca. Ako neko uzme podatke Nilsena shvatiće brzo da je ukupan rič Zadruge 5,7 miliona gledalaca. U nekom smislu je potpuno očekivano da bude toliko veliki odziv i toliko veliki broj – rekao je Mitrović.

On je istakao da je rijaliti program, ali i ceo Pinkov koncept, postao način življenja u Srbiji i dodaje da su gledaoci prepoznali njegove dileme da li da u narednoj sezoni uopšte bude rijalitija ili ne.

– Ako sam i imao neku dilemu, sada više nemam. Biće Zadruge 6 sigurno, to se već sada vidi. Brojevi su takvi da su skoro nenormalni. Građani su se odazvali na način koji je za neke van očekivanja, dok je za mene u skladu sa očekivanjima – rekao je Mitrović i dodao da je srećan zbog toga.