“ZVALI SU ME SELJANKA U OPANCIMA!” Mirka Vasiljević otvorila dušu o vršnjačkom maltretiranju koje je preživela

 “ZVALI SU ME SELJANKA U OPANCIMA!” Mirka Vasiljević otvorila dušu o vršnjačkom maltretiranju koje je preživela

Foto: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević je kao mala počela da se bavi glumom, a kasnije kada je postala majka, uvek je uspešno balansirala poslovne i privatne obaveze.

Mirka od 19. godine živi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece.

Foto: MN Press

Mirka važi za veoma pozitivnu i smirenu osobu, a jednom prilikom ispričala je da je u periodu kada je bila tinejdžerka doživljavala razne neprijatnosti.

Naime, uprkos brojnim lepim trenucima, Mirka ne krije da je u jednom periodu bila žrtva vršnjačkog nasilja. Naime, pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je “glupa i loša”, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć.

– Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece. Uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – prisetila se glumica tada za Pink.

Mirka Vasiljević
Foto: ATA Images