“ZVAĆU POLICIJU!” Bivša zadrugarka PREVARENA ZA OGROMAN NOVAC! Lopovu JAVNO PRETI: “Imaš vremena do PETKA!”

 “ZVAĆU POLICIJU!” Bivša zadrugarka PREVARENA ZA OGROMAN NOVAC! Lopovu JAVNO PRETI: “Imaš vremena do PETKA!”

Bivša rijaliti učesnica Zadruge, Emilija Velemir, oglasila se za SrbijaDanas, besna te otkrila da je opljačkana.

Ema je prvo objavila Instagram stori gde je objasnila šta se dogodilo. Podsetimo, Velemirova je nakon izlaska iz rijalitija nastavila svoju pevačku karijeru na Malti, povremeno dolazeći u Beograd zbog nastupa.

Kako je najavljivala na svom Instagramu, spremala je dve nove pesme, a sad je doživela neprijatno iskustvo..

Kako je navela na storiju, pesme, koje jeplatila i koje je trebalo i jesu njene su zapravo već prodate, pa je javno pripretila “lopovu” uz rok da joj vrati novac za pesme:

– Pesme koje sam kupila, za koje vredno radila i zaradila svojom mukom i poštenim radom, su već prodate, a meni obećane i dala sam novac za njih. Osoba, koja me je prevarila i prešla za novac me i dalje maže i laže, pokušava ali nije Vele vrana. Ukoliko mi se ne bude vratio novac do petka sledeće nedelje… Biće obaveštena policija, advokati, imam i svedoke, čije su pesme i još neko pređen, kao ja, za mnogo veći novac… Tako da ljudi, pazite kome verujete i sa kim sklapate poslove – napisala je Velemirova

Ema se oglasila za SrbijaDanas pa otkrila da je besna, jer je verovala toj osobi, a kako se spekuliše, u pitanju je jedan bivši zadrugar:

– Neću ništa da govorim još uvek. Dala sam mu javno rok do petka da mi se vrati moj novac. Nema smisla zaista, zamislite vi moj šok kad sam saznala. I još i nisam jedina, znam ljude koji su takođe prevareni. Javno sam  mu dala vremenski rok do kada da mi vrati novac, ukoliko to ne ispuni izaćiću u medije sa svim dokazima, imenom i prezimenom – rekla nam je Emilija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

ŠOK gostovanje diskvalifikovane Snežane Bogdanović: “Zaljubljena sam u Kristijana i on je u mene”

Pročitaj još