ZORANA MARJANOVIĆA PUŠTAJU NA SLOBODU?! Toma Fila šokirao, evo zašto će se suđenje ponoviti

 ZORANA MARJANOVIĆA PUŠTAJU NA SLOBODU?! Toma Fila šokirao, evo zašto će se suđenje ponoviti

– Imamo presudu na 700 strana nemoguće je da ne bude kontradiktornosti u njoj zato i očekujem da će Apelacioni sud odlučiti da se suđenje ponovi – kaže Fila. 

Na konstataciju da su se Zoranovi advokati žalili na pretpostavku nevinosti, Fila kaže da ne zna kako to mogu da obrazlože.

– Činjenica je da su novinari pisali svašta, ali je i činjenica da su i Zoranovi advokati koristili novinare u velikoj meri. Tako da to ne može da bude razlog za ukidanje presude, ali kao što sam rekao ako je sudija napisala 700 strana presude ni njoj nije bilo lako da objasni sve, a onda će verovtano biti dosta i kontradiktornosti i apelacija će odlučiti da s  suđenje ponovi – rekao je Fila. 

I Mladen Magdelinić se slaže da će Apelacioni sud verovatno naložiti novo suđenje i objašnjava da to suđenje neće biti dugo kao ovo koje je trajalo četiri godine.

– Uveren sam da će Apelacioni sud naložiti novo suđenje da se tu razjasne neke nejasnoće. Da li će Zoran u tom slučaju ostati u pritvoru takođe će odlučiti Apelacioni sud – kaže Magdenić i dodaje:

– Novo suđenje u tom slučaju će biti dosta kraće. Neće biti pritiska javnosti i sud će doneti presudu. Jedan, dva pretresa i onda presuda, ali onda apelacija mora da donese konačnu presudu. Apelacioni sud će tada morati da ili potvrdi kaznu, ili je umanji ili sam donese preusudu Zoranu Marjanoviću.