ZORAN JELENU TERAO DA RADI GNUSNE STVARI?! Svedočenje sestre ubijene pevačice ostavilo sve u šoku: Sa njim je preživela PAKAO!

 ZORAN JELENU TERAO DA RADI GNUSNE STVARI?! Svedočenje sestre ubijene pevačice ostavilo sve u šoku: Sa njim je preživela PAKAO!

Foto: Srbija Danas

Teodora Krsmanović je prvi put, svedočeći u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, ispričala da je Jelena Krsmanović Marjanović u braku sa Zoranom preživela pakao!

U izjavi u koju su beogradski mediji imali uvid, Jelenina sestra od strica otkriva da je Jelena trpela psihičko nasilje u kući Marjanovića i da su se njih dve dva meseca pre ubistva čak i posvađale jer joj je rekla da ne treba da trpi!

Zorana poznavala od 14. godine

Jelenina sestra od strica detaljno je opisala kada je Jelena upoznala Zorana i kada je njihovo poznanstvo preraslo prvo u ljubavnu vezu, a potom u brak.

– Jelena je poznavala Zorana od svoje 14. godine. Njihova veza je počela kada je Jelena imala 18 godina. Za Zorana se udala 2010, a Jana se rodila 5. februara 2011. godine – rekla je Teodora Krsmanović.

– Jelena se nikada nije žalila dok je bila u kući Marjanovića, ali bi se žalila kad izađe napolje. Poslednji put kad smo se videle čak smo se i posvađale zbog toga. Rekla sam joj: “Ne treba to više da trpiš!” Međutim, Jelena je uvek branila Zorana – izjavila je Teodora Krsmanović na svedočenju i ispričala kada su počeli Jelenini problemi u braku.

– Jelena se u početku braka uopšte nije žalila. Počela je tek 2015. Tada je umro moj tata, a njen stric. Sa njim je bila veoma bliska i poveravala mu se posle smrti njenog oca Duleta. Jelenin tata je umro 2007. ili 2008, ne znam tačno, i od tada joj je moj otac bio jedina uzdanica. Posle njene udaje, isključivo smo moj pokojni otac i ja, od cele porodice, išli u posetu u kuću Marjanovića – rekla je Teodora i ispričala šta je Jelenu najviše opterećivalo.

– Jelena se mom ocu žalila govoreći da “ne može više da izdrži”. Uglavnom se žalila na “matore”, na Zoranove roditelje, jer su se stalno svađali. Još gore je bilo kada joj se majka razbolela.

Zoran ju je, recimo, i noću terao da vežba, govoreći joj:

“Debela si! Idi, trči, vozi bicikl i rolere”. Poslednji put sam u njihovoj kući bila posle Janinog rođendana 5. februara 2016, tačnije dva meseca pre Jeleninog ubistva. Tada sam lično čula kada je Zoran kritikovao Jelenu. U studiju smo Jelena, Zoran, pevačica Milica i ja gledali neku emisiju u kojoj je nastupala Jelena. Zoran je pred nama kritikovao Jelenu, govoreći joj: „Pogledaj na šta ličiš! Debela si! Izgledaš kao neka tetka!”– rekla je sestra svedočeći o Zoranovom odnosu prema Jeleni i navela od kada je posećivala Marjanoviće.

– Često sam bila u kući Marjanovića. Išla sam kod njih od svoje šeste godine, pre nego što su se Jelena i Zoran venčali.

Zazirao od bolnice jer je ozračena!

Teodora je izjavila da Zoran nije puštao Jelenu samu čak ni kada je išla kod majke u bolničke posete! – Uvek je Jelena vozila kada je išla kod majke u bolnicu, ali je Zoran išao s njom. Ostajao je u automobilu govoreći: “Zgrada je ozračena”, a kad god smo izlazili iz auta, opominjao nas je: “Požurite sa posetom!”.

Kada sam dolazila u Beograd, zapravo sam boravila kod Jelenine majke, jer su oni u komšiluku, ali se događalo da spavam kod Marjanovića. To je bilo uglavnom kada je Jelenina mama radila treću smenu, da ne budem sama u kući. Spavala sam u muzičkom studiju.

Zoran, Jelena, Jana i Zoranov sin iz prvog braka spavali su u jednoj sobi, Vladimir i Zorica u drugoj, a Miloš i njegova devojka u trećoj – ispričala je Teodora, koja je saslušana kao prvi svedok u istrazi protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge. Ona nije dobila status oštećene u postupku, već je saslušana kao običan svedok, prenosi Alo.

BONUS VIDEO: Interventna odvodi Zorana Marjanovića