“ZORAN JE STALNO BIO UZ NJU” Majka Jelene Marjanović nije sumnjala u zeta, ali joj je JEDNA STVAR BILA ČUDNA: Ovo je strašno vreme!

 “ZORAN JE STALNO BIO UZ NJU” Majka Jelene Marjanović nije sumnjala u zeta, ali joj je JEDNA STVAR BILA ČUDNA: Ovo je strašno vreme!

Foto: SrbijaDanas/Milana Pavkovic/Facebook printscreen/Shutterstock

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene Krsmanović Marjanović dala je intervju davne 2016. godine nakon što je njena ćerka brutalno ubijena pored nasipa Crvenka u Borči.

Ona je tada ispričala da su je policajci ispitivali najosnovnije stvari o njenoj ćerki. Takođe, Zorica je dodala tad i da njena ćerka je pune dve godine trčala i da nikada nikakvog problema nije imala.

Otkrila je tada novinarima da ne sumnja ni u koga ko bi mogao da naudi Jeleni, kao i da je ona bila bila vezana za svog supruga Zorana Marjanovića koji je 22. jula ove godine osuđen na 40 godina zatvora.

– Ovih dana pred nestanak se ponašala normalno, nije mi se žalila da joj bilo ko preti niti da ima neke ljubomorne fanove. Nije mi se žalila da joj bilo ko preti, nikakvih naznaka nije bilo. Njen muž Zoran je stalno bio sa njom, non stop i mnogo su bili vezani, lepo su se i slagali. Ne bih mogla da grešim dušu da kažem nešto. Ne sumnjam u nikoga ko bi mogao da joj nanudi, jer nije imala neprijatelja, ali eto kažu da je tu leglo narkomana. Ali da je neko usred dana otme iz čista mira, to mi je čudno.. Ovo je strašno vreme – rekla je tada kroz suze Zorica.

BONUS VIDEO: Interventna odvodi Zorana Marjanovića