ZORAN I ZORICA ŠALJU SKRIVENU PORUKU MISTERIOZNOM TETOVAŽOM? Otkriveno šta predstavlja simbol na vratu Marjanovića

 ZORAN I ZORICA ŠALJU SKRIVENU PORUKU MISTERIOZNOM TETOVAŽOM? Otkriveno šta predstavlja simbol na vratu Marjanovića

Foto: E-stock/Nenad Milosevic

Nakon završnog suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, posebnu pažnju je privukla Zorica Zoka Mitrović, njegova partnerka se nije odvajala od njega sve vreme.

Prema rečima izvora medija ona je u vezi sa Zoranom je još od 2017. godine, a bila je u njegovoj kući i kada ga je policija prvi put uhapsila. I tada je, kao i sada, negodovala zbog hapšenja.

Još je u junu prošle godine objavljeno da je Marjanović našao novu ženu i da je u pitanju Zorica Mitrović, ali su oni to tada demantovali iako je naš paparaco uslikao crnku u Zoranovom dvorištu.

Ali sada, Marjanović i Mitrovićeva odlučili su da više ne kriju svoju bliskost, pa se se na izricanju presude po prvi put pojavili zajedno!

– Nisam siguran da li su se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se. Iako po Zoranovom izlasku na slobodu nisu želeli da ih ljudi sreću i vide zajedno, sada više ne kriju ljubav. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se sa prijateljima – otkrio je izvor u junu 2021. godine.

Da su Zoka i Marjanović više od prijatelja, potvrdile su i Marjanovićeve komšije iz Borče, koje su rekle da ih stalno viđaju zajedno i da im se čini da Zorica živi u kući Marjanovića.

Da u životu udovca postoji nova žena, prvi put se saznalo 15. septembra 2017. kada je uhapšen prvi put.

Iako su se mnogi začudili što je Marjanović samo godinu dana od smrti žene uplovio u novu vezu, njima to nije smetalo.

Dok je Zoran prvi put bio u pritvoru, u kom je proveo 10 meseci, postojale su čak i informacije da njih dvoje planiraju da se venčaju, kako bi ona mogla da ga posećuje.

Međutim, to se nije dogodilo, a njih dvoje više nisu eksponirali svoj odnos, krili su ga od očiju javnosti, pa se mislilo da nisu više zajedno.

 Sada je Zoran prvi put javno viđen sa Zoricom, čime su pokazali da su u dalje vrlo prisni. Čak imaju i iste tetovaže, ona na ruci, a on na vratu. Ta tetovaža, po objašnjenju Marjanovića, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom – podseća sagovornik.

Juče je Zorica posebno ušla u žižu javnosti sa svojim ponašanjem jer su je izbacili iz Palate pravde, a za vreme hapšenja Zorana je besno urlala na novinare.

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

BONUS VIDEO: Interventna odvodi Zorana Marjanovića