ZOLIN PRIJATELJ OSUDIO SVOG DRUGA: “Bebica je ipak bolji čovek i od njega i Miljane”: Otkazao podršku

 ZOLIN PRIJATELJ OSUDIO SVOG DRUGA: “Bebica je ipak bolji čovek i od njega i Miljane”: Otkazao podršku

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola optužili su Nenada Macanovića Bebicu da sprema pakleni plan da pokrade porodicu Kulić. Ovo je uznemirilo sve, ali Marija Kulić je ostala pri stavu da veruje Bebici.

OTKRILA ŠTA CARU SMETA KOD ALEKS: Ovo su detalji razgovora sa Filipom – “Devojka se raspada…”

STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA! Odnosilo se na ove zadrugare – PRAVILA su vrlo JASNA i važe za sve!

Tim povodom oglasio se Zolin prijatelj Ivica, koji ne može da poveruje u postupke svog druga.

On je naglasio da Bebica ispada bolji čovek od svih, te da ne može da prepozna svog prijatelja.

– Bebica je bolji čovek i od Zole i od Miljane. Zolina “urota” da će Bebica pokrasti Kuliće je lažna! Prvo je jutros uveravao Miljanu da će Bebica pokrasti Kuliće za veliki novac, a sad zajedno Miljana i Zola uveravaju Mariju da će se to desiti. Mislim da je Bebica iskreniji i bolji čovek i od Miljane i od Zole, ne mogu da verujem šta moj drug Zola radi. Znao sam i pre da je išao na taktiku da mora da pridobije Mariju da bi došao do Miljane, ali ovo što radi je podlo – rekao je Ivica.

Zadruga 6

Upitali smo ga odakle tolika promena u stavu i zašto više ne podržava svog prijatelja Zolu.

– Nije to promena, ja volim ispravnost, pa i kod svojih prijatelja. Znam ja da je to borba za ljubav, a da u ratu i u ljubavi nema milosti, ali ja od svog druga očekujem ispravnost, a ne podlost. Sve što Bebica radi je očekivano i on će čekati Miljanu, da Zadruga traje još pet godina, i bilo bi normalno da moj drug Zola to gleda tako, a ne da komentariše kako se Bebici ne zgadi Miljana dok gleda kako ima s*ks sa drugim. A Miljana iz Zolinog kreveta prešla u Bebicin krevet i imala s*ks tri puta za noć. Čudno mi je da niko od zadrugara nije reagovao na Zoline argumente kako se Bebici ne zgadi Miljana što ima s*ks sa njim, a isto je gledao i on što i Bebica. Iskreno ću reći, Bebica je bolji za Miljaninu budućnost od Zole, a to Marija vidi. Marija gleda i Željkovu budućnost, s kim će mu biti bolje, što bi svaka baka i majka želela, iskreno ja isto želim što i Marija, da se ljubav koja nema budućnost prekine – zaključio je Ivica.

Zadruga 6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.