Zola večeras STIŽE na Pink: Vreme je da krene rijaliti – spremio tešku artiljeriju, kad krene nema stajanja

 Zola večeras STIŽE na Pink: Vreme je da krene rijaliti – spremio tešku artiljeriju, kad krene nema stajanja

Foto: Srbija Danas

Svi jedva čekaju…

Već dugo se na društvenim mrežama spekuliše o ulasku Lazara Čolića Zole u rijaliti “Elita“, što mnogi iščekuju kako bi videli reakciju Miljane Kulić, ali iz dana u dan pratili njihov odnos koji je godinama već jako turbulentan. 

Zola je nedavno od svojih fanova tražio da mu postave pitanja, na koje je davao odgovore, a prvo od njih bilo je vezano za njegov ulazka u “Elitu”. Naime, on je na pitanje da li ulazio, potvrdio da će uskoro pnovo živeti pod kamerama rijalitija.

Lazar Čolić Zola
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

On se danas oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i svima otkrio da večeras stiže u zgradu Pinka na Dedinju jer će biti gost u večerašnjoj emisiji “Pitam za druga“. 

On će tamo govoriti o svim gorućim dešavanjima iz Elite, a sigurno je da publiku najviše zanima šta ima da kaže o Miljani, Nenadu Macanoviću Bebici i Teodori Delić. 

Mnogi čekaju da se Zola svakog trenutka pridruži takmičarima u Beloj kući, ali televizija Pink još uvek nije izdala zvanično saopštenje, što ne sprečava njegove fanove da se svakog petka nadaju njegovom ulasku.

Lazar Čolić Zola
Foto: instagram printscreen/zola_je

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.