Zola o potencijalnom SUSRETU sa Miljanom – “Ona uđe pod kožu…”, otkrio da li će biti POMIRENJA

 Zola o potencijalnom SUSRETU sa Miljanom – “Ona uđe pod kožu…”, otkrio da li će biti POMIRENJA

Lazar Čolić Zola je bivši učesnik “Zadruge”čije se ime ovih dana može najčešće čuti u rijaliti programu “Elita”.

Njegove bivše devojke, Miljana Kulić i Slađa Poršelina, željno očekuju da se baš on pojavi na vratima Bele kuće, a mnogi su sigurni kako su obe spremne da ponovo uplove u ljubavnu romansu sa njim.

On se oglasio i dao svoj sud o trenutnim učesnicima rijaltija “Elite”.

Prvo je prokomentarisao odnos Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice:

– Drago mi je zbog njih i želim im svu sreću, kao i svakome kome se desi ljubav u rijalitiju. Sa njim nisam u nekim odnosima niti ću biti, znaju svi zbog čega, niti planiram da ratujem sa njim ako se desi da hipotetički uđem. Što se nje tiče, hvala joj šte nema ružnu reč za mene – rekao je Zola.

Lazar Čolić Zola

O druženju sa Miljanom progovorio je:

– To druženje ne bi moglo da se desi jer bi samo dovelo do istih stvari koje su se dešavala u prethodnim sezonama. Ja sigurno ne bih mogao da se družim sa osobom sa kojim sam proveo toliko vremena jer mi se baš iz tog druženja sa njom sve i desilo. Neki ljudi me ni danas ne razumeju, ona je osoba koja ti uđe pod kožu – dodao je Zola.

Na pitanje da li bi joj pružio ruku, odgovorio je:

Miljana Kulić

– Da, pružio bih joj ruku sigurno, kao i svima pa i Bebici. Ne kažem da bih oprostio. Ako ona mene ne bude dirala i bude fer i korektna bez nekih zlih namera, što da ne – rekao je Lazar. 

Reagovao je i dao sud na spekulacije da se on nalazi na intimnom snimku sa Miljanom:

– Mnogo sam se potresao jer ja nisam taj lik, koji bi takve stvari koristio sa bilo kojom devojkom. Ne bih sebi u životu mogao da dozvolim to. Miljana to sada koristi kao “vadilicu” kako bi se iščupala iz svega toga. Njoj se taj snimak desio jer je malo više popila i ko zna sa kim je završila i šta se sve desilo. Žao mi je što se taj snimak desio jer nije ona devojka koja je u tom fazonu – zaključio je on. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.