ZOLA JE GLAVNI KRIVAC ZA RASKID MILJANE I BEBICE: Kulićeva priznala sve PRED MILIONIMA “Bila sam sa njim da ne sekiram majku”

 ZOLA JE GLAVNI KRIVAC ZA RASKID MILJANE I BEBICE: Kulićeva priznala sve PRED MILIONIMA “Bila sam sa njim da ne sekiram majku”

Miljana Kulić Nenad Macanović Bebica zvanično su raskinuli svoju ljubavnu vezu.

Miljana se uključila uživo u emisiju “Narod pita” tokom emisije i otkrila detalje.

– Bebica je izašao iz prihvatilišta pre tri dana. Moj dom i moja porodica smo mu bili prihvatilište dok je bio na ulici, tj.u nekom stanu koji mu je plaćala majka. Majci je bilo žao da živi u prihvatilištu duže od 2 god.pa se smilovali da ga vrate kući i Lesi se vratio kući kao krivac.Napokon smo u manjem broju, pa se malo lakše diše. Ipak sam imala teret da prihvatim nekog koga je odbacila porodica. Plaši me što se osećam ovoliko dobro kao da sam skinula okove sa sebe. Bila sam sa njim da ne sekiram majku, jer moji ne podnose Zolu…A ne podnosim ga i ja – rekla je Miljana.

– Evo kaže mi Bebica da pozdravim prihvatilište, javio mi se i rekao da pozdravlja prihvatilište – pročitao je Marko.

– Ovaj maleni izgleda hoće u rijaliti, ali njegova mračnoća i njegova mutavost me je činila nervoznom.On i ja dva smo Sveta različita. U moj Svet se nije uklapao. Ljudi mi kažu da nismo bili lep par i nije išao uz mene. Gušio je moju energiju. Izgleda da će svakoj sreći presuditi neko treći, bar u mom slučaju – rekla je Miljana.

– Ko je presudio u tvom slučaju – pitala je Ana.

– Pa Zola. Bebica nije ni lepotan ni komentator da uđe u “Zadrugu 7 Elita”, niti bih ga fermala tamo, ne postoji čovek za mene od večeras, kada sam videla da je objavio “sve 4 u vis” – rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

BONUS VIDEO ZVEZDAN SLAVNIĆ UZVRAĆA UDARAC! Jedino gostovanje “Anđelu ne volim, a Ana je dobila šta je tražila”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.