“ZNAM DA ĆE SE MENSUR NALJUTITI NA MENE, ALI…!” Bivša zadrugarka progovorila o odnosu Anđele i Ajdarpašića

 “ZNAM DA ĆE SE MENSUR NALJUTITI NA MENE, ALI…!” Bivša zadrugarka progovorila o odnosu Anđele i Ajdarpašića

U šestoj sezoni Zadruge, dosta se spekulisalo o odnosu Mensura Ajdarpašića, koji je bio u ljubavnoj vezi sa Milicom Veselinović, sa Anđelom Đuričić, koja je sada u vezi sa Zvezdanom Slavnićem.

Iako se Mensur oglašavao za medije te demantovao da je imao bilo šta sa Đuričićevom osim druženja, sada se za “Pink.rs” oglasila Ana Jovanović, bivša učesnica Zadruge, koja je otkrila svoje sumnje da je Mensur potencijalno slagao, te da se zapravo nešto više ipak desilo u odnosu sa Anđelom na primorju nakon Zadruge.

– Anđela se totalno više izgubila, ne zna da l’ je pošla ili došla. Tako mu je brzo oprostila sve, tako je lako prešla preko svega. I sad je opet ostavio i ona opet plače i kuka. Stvarno je užasno gledati to sve ponovo. Meni Mensur nikada nije rekao da je imao nešto sa Anđelom. On nije momak koji priča sa kim se viđa, ali znam da su imali sigurno nešto.

 Sećam se kakva su tu pecanja bila prošle godine. Nakon toga nisu pričali, pa su se ponovo našli zajedno na moru. Ne želim da se Mensur naljuti zbog ovoga, ali jednostavno kada neke stvari posložim, nemoguće je da nisu ništa imali – rekla je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA