ZNAJU DA NAMAGARČE NAROD, PA TO JE! Zvezdan i Anđela zgrću “laku lovu” dok MIŠEVI samo rade!

 ZNAJU DA NAMAGARČE NAROD, PA TO JE! Zvezdan i Anđela zgrću “laku lovu” dok MIŠEVI samo rade!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ovo je pravo ludilo!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, ne prestaju da budu interesna sfera medija i sada kada je proteklo vreme od njihove diskvalifikacije iz rijalitija “Zadruga 6z”, naprotiv.

Da umeju da iskoriste svojih pet minuta slave, to je očigledno, a sada su pronašli način i da unovče dodatno svoj publicitet i opare se na veoma lak način, a u svemu tome učestvuje i Nenad Aleksić Ša.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Nenad Aleksić Ša
Foto: instagram printscreen/samo_realno6

Anđela i Zvezdan učestvuju u takozvanim mečevima na socijalnoj mreži TikTok gde se “bore” protiv svojih suparnika, na način da od publike dobijaju tokene odnosno poene koji zapravo predstavljaju novac koji publika ulaže u njih, ako je suditi prema komentarima “znalaca” ovog trenda.

U jednom uglu ekrana su Zveki i Helga, a u drugom Nenad Aleksić Ša, a publika kao pomahnitala klikće i komentariše njihov meč.

Publika je, kao št smo napisali bila ludo zabavljena, ali bilo je i onih koji su osporavali njihovo “bogaćenje” na konto fanova.

Bilo kako bilo, ovo jeste trend koji kruži TikTokom i činjenica je da niko od pomenuto troje bivših zadrugara nije ovo izmislio. 

Bonus video pogledajte u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.