ŽIVOTINJA OTKINULA VRATA influenserovog narandžastog “Lamborghinija”! Reakcija vlasnika postala VIRALNA

 ŽIVOTINJA OTKINULA VRATA influenserovog narandžastog “Lamborghinija”! Reakcija vlasnika postala VIRALNA

Ponekad kućni ljubimci mogu izazvati nered, ali bezuslovna ljubav obično tera njihove vlasnike da im oproste.

Mladi medved je zapravo pokušavao pojesti jabuku, ali je njegova gruba sila nanela je ozbiljnu štetu vozilu.

Lamborghini
Foto: instagram printscreen/humaidalbuqaish


Kao što sugeriše jedan novi video iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, to je bio slučaj sa medvedom koji je, dok je pokušavao da pojede ukusnu jabuku, slučajno otkinuo vrata jarko narandžastom Lamborghini Huracan Performante-u.

Medved izgleda prilično mlado, ali je dovoljno jak da slomi šarke na vratima, oštetivši italijanski superautomobil. Životinja se uplašila od otpadanja vrata, ali se vlasnik zato od srca nasmejao.

Verovatno se pitate ko drži medvede kao kućne ljubimce. U pitanju je poznati arapski šeik Humaid Abdula Albukaiš, investitor i kolekcionar superautomobila iz Dubaija koji posjeduje nekoliko nekonvencionalnih kućnih ljubimaca uključujući tigrove, lavove, hijene i zmije. Nekoliko videa na njegovom Instagram profilu prikazuje ga kako se igra sa divljim životinjama dok sedi pored skupih vozila poput “Lamborghinija Urusa”, nekoliko “Huracana”, “Rolls-Royce Wraitha” i “Nissan Patrol” limuzine. Neki bi bili zabrinuti da medveđe kandže oštete farbu, karoseriju i unutrašnjost automobila, ali izgleda da bogatog šeika baš i nije briga.

Dok su ljudi kritikovali šeika što drži sve te divlje životinje u zatočeništvu, on tvrdi da ih zaista voli i da se s njima dobro postupa u privatnom zoološkom vrtu s kontrolom klime, koji se nalazi pored njegove vile. Odgovarajući na optužbe, on takođe navodi da nijedna životinja nije drogirana i da čuvaju sve nokte i zube.

Šeik trenutno ima 1,9 miliona pratilaca na Instagramu i 9,2 miliona pratilaca na Tik Tok-u gdje su njegovi video snimci prikupili preko 1,1 milijardu pregleda.