“ŽIVELA SAM U VEČITOM STRAHU!” Suzana Mančić otvorila dušu, pa otkrila da će praznike PROVESTI SAMA!

 “ŽIVELA SAM U VEČITOM STRAHU!” Suzana Mančić otvorila dušu, pa otkrila da će praznike PROVESTI SAMA!

Multimedijalna ličnost Suzana Mančić uvek je interesantna medijima i već decenijama je miljenica publike.

Večita televizijska zvezda, pevačica, glumica, voditeljka i spisateljica pred sam kraj godine, sumirala je utiske a otkrila je i kako će provesti najluđu noć.

Suzana-Mančić

– Ova godina mi je bila kao buđenje iz nekog dugog sna. Prespavali smo koronu i kao da se vraćamo u normalu. To je moj utisak. Počela sam da se družim i da izlazim, a prethodne dve godine su stvarno bile užasne. Živeli smo u strašnom strahu, a straha sada nema – kaže Suzana.

– Psiholozi kažu da naše živote određuju naši strahovi. Strahovala sam da li će me pitati profesor, da li ću upisati fakultet, da li će da mi se javi dečko, da li ću se udati… Tata mi je bio jako strog, pusti me u izlazak do 22 sata, a ja strahujem kada s vraćam kući i kasnim. Ma stalno su neki strahovi, od bolesti, od napuštanja, a ja sam se s mnogim strahovima izborila – rekla je Mančićeva.

suzana-mancic

Suzana ističe da voli novogodišnju atmosferu i prazničnu pompu, ali da je sada rešila da drugačije dočeka Novu godinu.

– Za ovaj doček ću sedeti sama kod kuće. Srediću se i gledaću neki program, čak sam i drugaricama predložila da dođu kod mene da obučemo neke lepe haljine i da uživamo. Muž mi je otišao na planinu, a pošto tamo od snega ne može da se izađe iz kuće, rekla sam da neću više da idem na Pilion zimi. Kratko je rekao: u redu! Vidite to je osvajanje bračne slobode – konstatuje Mančićeva uz smeh.

Suzana Mančić

Takođe je i progovorila o braku u poznijim godinama.

Drugi put sam se udala sa 61 godinom. Spoznala sam ljubav posle mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički bolela razdvojenost, a onda sam shvatila da postoje njeni benefiti. Kad smo zajedno, lepo se slažemo, nekada se i posvađamo, ali i to ide u rok službe. Razdvojenost nam sada prija jer je lepo i dobro sačuvati neko vreme samo za sebe – poentira Suzana.