Zgrnuo VIŠEGODIŠNJU PROSEČNU PLATU za jedan blok pesama! SPLAV TONE, ali Relja Popović TRLJA RUKE!

 Zgrnuo VIŠEGODIŠNJU PROSEČNU PLATU za jedan blok pesama! SPLAV TONE, ali Relja Popović TRLJA RUKE!

Već danima glavna tema u Srbiji je splav “Fristajler”, koji je počeo da tone u najluđoj noći.

Te večeri, za goste je pevao Relja Popović, koji nije bio u mogućnosti da završi nastup zbog naredbe o hitnoj evakuaciji.

Relja

Kako je vlasnicima “Fristajlera” propao posao te noći, istraživali smo da li to znači da je i reper ostao uskraćen za honorar. Kako saznajemo, on je trebalo da dobije novogodišnji honorar u visini od 15 hiljada evra!

Izvor je naveo da će njemu biti isplaćen celokupan iznos, bez obzira na to što je otpevao jedan blok pesama.

Navodno, reperu još uvek nije u potpunosti isplaćen novac. Međutim, obećano mu je da će u narednom periodu, kada sve bude istraženo, dobiti celu sumu.

fristajler

Očekivano, suma je mnogo veća u novogodišnjoj noći, nego na regularnim nastupima koje održava. 

Nezvanično, splav “Fristajler” registrovan je da primi oko 220 osoba. U noći između 31. Decembra i 1. Januara, na njemu se našlo nekoliko puta više ljudi.

Oni su za taj provod morali da izdvoje od 25 pa do čak 2.900 evra, kako se navodilo u medijima.

Zbog svega što se dogodilo, beogradska policija, UKP Peto odeljenje i Interventna jedinica 92, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su odgovorne sa splava “Fristajler” M.Lj. (51), D.V. (46) i M.R. (41) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, saopštio je MUP. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Podsetimo, Relja se, posle celokupne drame, oglasio na svom nalogu na Instagramu i prokomentarisao sve što se desilo.

Relja

– Dragi moji ljudi, prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim puno sreće, zdravlja i mira. Kao što do sada u svemu što sam radio nije bilo mesta senzacionalizmu, želeo bih da ga nema ni sad. Kao što znate, sinoć sam nastupao na beogradskom splavu Fristajler – započeo je reper.

– Tokom pauze nakon prvog bloka rečeno nam je da moramo odmah da napustimo splav i da je u toku evakuacija. Kad smo izašli napolje, videli smo da splav tone. Žao mi je što nismo proveli celo veče onako kako je planirano i onako kako smo ga započeli, u dobroj atmosferi. Ipak, srećan sam što su svi evakuisani bezbedno, što su živi, zdravi i nepovređeni – napisao je Relja tada, a nadalje se nije oglašavao.