ŽESTOKA PROVOKACIJA ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Ana otkrla nove informacije, DO OVOG DATUMA obelodaniće sve

 ŽESTOKA PROVOKACIJA ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Ana otkrla nove informacije, DO OVOG DATUMA obelodaniće sve

Ana Ćurčić, drugoplasirana zadrugarka, okrenula je novi list nakon izlaska iz rijalitija, i odlučila da naplati Zvezdanu Slavniću sve.

Pored toga što priprema obimnu tužbu, bivša zadrugarka radi i na pomoći ženama koje su, kao i ona, žrtve nasilja.

Aleksandra Nikolić, Ana Ćurčić, Dušica Jakovljević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Majka mi je rekla da pokažem i dokažem svoju istinu. Imam slobodu govora. Ja sam advokate uzela, ne želim bez njih da radim ništa. To mi je primarni cilj, da se fokusiram na to. O tome ću pričati javno, nemam ja šta da krijem. Zvezdana ću kontaktirati samo preko suda i nadležnih organa. Tužbe se pripremaju za sve za šta godinama nisam imala hrabrosti. Moja borba tek slijedi, pravda je spora, ali dostižna. Nije mi bilo teško da ga prijavim nadležnim organima, sa zadovoljstvom sam to uradila i punog srca. Slavnićima je najdraže što nisam pobijedila u rijalitiju – rekla je Ana jednom prilikom u emisiji “Amidži šou”.

Ana Ćurčić
Foto:instagram printscreen/Ana Ćurčić

Anina borba se sada nastavlja, a rešila je da pomogne svim ženama, što je potvrdila i današnjim lajv uključenjem putem svog Instagram profila.

Ana Ćurčić
Foto:instagram printscreen/Ana Ćurčić

– Samo sam htela da se uključim i da kažem da sam do 15 septembra rešila da kačim neke informacije u vezi sa anksioznošću i drugim problemima – rekla je ona u svom obraćanju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.