ŽESTOK SUKOB U FINALU! Haos nastao u PROGRAMU UŽIVO, reagovala Anina majka – Ne upoznajem se S OTPADIMA

 ŽESTOK SUKOB U FINALU! Haos nastao u PROGRAMU UŽIVO, reagovala Anina majka – Ne upoznajem se S OTPADIMA

Posle skoro punih devet meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, jedno veliko takmičenje su obeležile i brojne svađe. Veliki šef je itekako kažnjavao one koji su kršili strogo propisana pravila igre.

Projekat “Zadruga” je isključivo psihološka igra u kojoj dominiraju misli i reči. Svako se bori za opstanak i što bolji plasman, što se najbolje moglo videti tokom višemesečnih sastanaka za crnim stolom.

Studio
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

Tokom prethodne noći došlo je do iznenadnog sukoba između bivše učesnice “Zadruge” Ermine Pašović i Anine kume Milene Kačavende.

– Kuma je težak kriminalac – rekla je Ermina.

– Bolje da me zove kriminalac, nego da sam prostitutka. Ne čujem je od parfema. Šta reći za gospođu “Džoger”? Iznela je ozbiljne optužbe, Anu je nazvala kamatašicom, a mene mafijašicom. Za ovakve sam turbo mafijašica. Ne bih prljala ruke, skockala sam se i nisam došla u patikama, štikle su mi preskupe. Ne vidim razlog da se upoznajem sa takvim otpadima. Ona vodi hajku protiv Ane. Ova žena baljezga, a ja kad odgovorim svi se uhvate za kumu – govorila je Kačavenda.

Milena Kačavenda
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Samo da se razumemo, Anu imitiram jer je njanjava, a ne ništa drugo. Ona je njanjava i ozbiljan je folirant – rekla je Ermina, a u jednom momentu je reagovala i Anina majka.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.