ŽESTOK OBRAČUN VODITELJKE I MILJANE KULIĆ! Ana Radulović zagrmela: “Poštujte ovu kuću, ne pričajte gluposti!”

 ŽESTOK OBRAČUN VODITELJKE I MILJANE KULIĆ! Ana Radulović zagrmela: “Poštujte ovu kuću, ne pričajte gluposti!”

Ana Radulović je sinoć u emisiji ugostila bivši ljubavni par Lazara Čolića Zolu i Miljanu Kulić. Nakon reklama došlo je do haosa među njima.

Miljana je optužila Zolu da je koristio nedozvoljene supstance i zahtevala je od obezeđenja da ga pretresu. U jednom momentu je Zola pokazao da je koristio elektronsku cigaretu i njih dvoje su se oko nje otimali. 

Voditeljka je pokušavala da smiri situaciju i da ih upozori da su u emisiji i da nema potrebe za takvim ponašanjem. Miljana nije odustajala i nastavljala da tvrdi da je koristio travu. 

Zola je tvrdio da to nije istina i da je spreman da ga pretresu. 

– Ne mogu da ustajem da vas razdvajam, mnogo mi je uska haljina. Molim vas sedite – rekla je voditeljka.

– Ovo je elektronska cigareta, dođite proverite. Probaj Ana – ponudio je Zola voditeljki.

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić, Ana Radulović
Foto: instagram printscreen/z.h8__

– Ne mogu ja ništa da probam. Sedite i smirite se. Nemojte sad pokazivati ko šta konzumira, ostavite to sa strane – smirivala ih je Ana Radulović.

– Ti konzumiraš travu. Sada si dunuo u mene. Htela sam da se onesvestim na hodniku. Neka obezbeđenje dođe i neka proveri šta puši. Šopićka odlično zna, opomenula te je dva puta u emisiji – rekla je Miljana.

Ana Radulović je prekinula ovu raspravu i uključila je gledaoca u program. S obzirom na to da se Miljana nije zaustavljala i nastavila je da optužuje Zolu, voditeljka je morala da reaguje i da jasno svima stavi do znanja da u zgradi Pinka niko ne koristi nedozvoljene supstance. Došlo je do obračuna između voditeljke i Miljane.

– Ajde molim vas da ne pričate više ovakve stvari. Ponašajte se – opomenula ih je voditeljka.

Ana Radulović, Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Dragi gledaoci odgovorno tvrdim da Lazar Čolić za vreme reklama puši travu – vikala je Miljana.

– Ja odgovorno tvrdim da je Lazar Čolić sedeo pored mene do nekog trenutka, od sledećeg trenutka je bio sa obezbeđenjem. Odgovorno tvrdim da je to neistina što je Miljana rekla. Ja vas molim da ne pričate takve gluposti, pogotovo ne u programu. Ako ova kuća poštuje vas i ja ako poštujem vas dvoje, molim vas da i vi mene ispoštujete. Ja govorim istinu i molim vas da me oboje ispoštujete – rekla je Ana Radulović.

– Ti si videla i Šopićka je videla u prošloj emisiji – nije odustajala Miljana 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.