ŽENU BEZUMNO PRETUKAO GRANOM OD DRVETA, TRPELA NESNOSNE BOLOVE: Jeziv slučaj potresao Srbiju – monstrumu preti DOŽIVOTNA ROBIJA!

 ŽENU BEZUMNO PRETUKAO GRANOM OD DRVETA, TRPELA NESNOSNE BOLOVE: Jeziv slučaj potresao Srbiju – monstrumu preti DOŽIVOTNA ROBIJA!

Foto: Srbija Danas

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo – teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora ili doživotni zatvor.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Seljameta D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra ove godine u kući u Zemunu, nakon verbalne rasprave, granom od drveta na smrt pretukao svoju 27-godišnju vanbračnu suprugu S.D, a potom se spakovao i sa dvoje maloletne dece napustio lice mesta.

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da Seljametu D. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Sumnja se da je on 21. septembra oko 21 čas u uračunljovom stanju na svirep način lišio života svoju vanbračnu suprugu, tako što joj je granom od drveta dužine oko 70 cm, prečnika 5,5 cm, kao i rukama i nogama zadao veći broj udaraca po glavi i telu. Žena je tokom nanošenja povreda trpela jake bolove, branila se rukama kako bi zaštitila glavu, ali je usled povreda mozga i gubitka veće količine krvi, preminula.

Seljamet D. je nakon toga ženu položio na pod spavaće sobe, pa je u kolica za pijacu spakovao lične stvari i stvari svoje dvoje maloletne dece i sa njima napustio lice mesta.