ŽENI SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ! Mustafa odlučio da izgovori SUDBONOSNO “DA” 20 godina MLAĐOJ izabranici

 ŽENI SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ! Mustafa odlučio da izgovori SUDBONOSNO “DA” 20 godina MLAĐOJ izabranici

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal za manje od dve nedelje izgovoriće sudbonosno “da” svojoj partnerki Melis Sutšurup.

Pevač i njegova 19 godina mlađa izabranica venčaće se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, pišu turski mediji.

Pozivnica za ovaj svečani događaj stigla je njihovim prijateljima i rodbini u video formatu, a posebnu pažnju privukao je jedan detalj, piše turski “Hurijet”. Na snimku Mustafa peva pesmu “Just happened” svojoj budućoj supruzi i kaže: “Oj, kako si lepa, kako se smeješ. Devojko, kako lepo izgledaš, kako lepo izgledaš”.

Sandal i Melis će organizovati proslavu najpre u prestonici Italije 3. juna, gde planiraju da se venčaju u Ambasadi Turske u Rimu. Posle toga, prave i veliku proslavu koja će trajati dva dana, od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u letovalištu Marmaris za 80 ljudi.

Ovaj par će 10. juna organizovati “Grčko veče” u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s “divnim ručkom narednog jutra”, navodi se u pozivnici. Naravno, sve troškove snosiće Sandal, pa će gostima organizovati, kako prevoz, tako i smeštaj.

Podsetimo, Mustafa i Melis su u vezi tri godine, a verili su se u februaru ove godine. Iz braka sa Eminom Jahović, od koje se razveo 2018. godine, ima dvojicu sinova Jamana i Javuza.

Pevačica ga je prošle godine tužila, jer navodno nije uplaćivao alimentaciju za decu. Međutim, sud je ustanovio da to nije istina, zbog čega je suspendovao slučaj, pisali su turski mediji. Pošto je podneo kontratužbu, Sandal je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1,8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra). Sud je ustanovio da je Mustafa deci plaćao školovanje i sve ostale potrebe, kao i da srpska pop zvezda odlično zaraduje zahvaljujući svojoj kozmetičkoj kompaniji.

Nedavno je Emina za domaće medije prokomentarisala koliko ju je pogodio razvod, kao i da joj je teško što se o tome pisalo.

– Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam – rekla je Emina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *