“ŽENE SU ZA DRESIRANJE!” Isplivali DETALJI iz produkcije – Tarina NOVA EMISIJA izazvala burne REAKCIJE

 “ŽENE SU ZA DRESIRANJE!” Isplivali DETALJI iz produkcije – Tarina NOVA EMISIJA izazvala burne REAKCIJE

Otkako se pojavila kontroverzna Tara Simov ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

Ostala je upamćena po svojoj ljubavnoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, ali i po svojoj diskvalifikaciji iz “Zadruge”, o čemu smo već pisali.

U poslednje vreme Tara ne privlači preveliku pažnju medija. Ne pojavljuje se više u rijalitijima, već je uspela da izgradi uspešnu karijeru voditeljke i sada vodi svoj šou program na Hype Tv.

Kroz svoju emisiju Tara je ugostila brojne zanimljive goste i obradila razne interesantne teme. Gosti najnovije emisije bili su Lule Pljugica i Desingerica, a tema emisije bila je novac, žene i odrastanje na ulici.

Iako je emisija dobila brojne pohvale kako za Tarine voditeljske sposobnosti, tako i za zanimljive goste, opet je izazvala i malo kontroverze.

Naime, jedna obožavateljka je prokomentarisala da je prvobitni naziv emisije glasio “Žene su za dresiranje“, što je izazvalo čitav niz komentara. Drugi pratilac je ispravio i napisao da je naziv zapravo bio “Žene su za vaspitavanje“, što je jedan od gostiju i izgovorio u šali u toku emisije.

Tako da se čitava situacija brzo razrešila. Ono u čemu su se ipak mnogi složili je da se Tara odlično snašla u ulozi voditeljke i da je emisija pravi hit.

Celu emisiju koja je izazvala brojne reakcije pogledajte ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.