“ŽENE SU TAKVE ŠTROKULJE!” Bivša zadrugarka urnisala cimerke iz Bele kuće “Hvatala me paranoja da ne dobijem neku bolest”

 “ŽENE SU TAKVE ŠTROKULJE!” Bivša zadrugarka urnisala cimerke iz Bele kuće “Hvatala me paranoja da ne dobijem neku bolest”

Bivša zadrugarka Sofija Una Manić u emisiji Između dve vatre dotakla se (ne)higijene zadrugara u Beloj kući.

Ona je iskreno govorila o svemu što je zatekla u rijalitiju i nije krila gađenje prema određenim cimerima koji, kako ona kaže, nisu vodili računa.

– Ja sam inače čistunica, ali tamo kada sam ja došla i videla, posle jedno desetak dana, mene je počela da hvata paranoja, zato što gde god da pogledaš, to nije ono neka normalna prljavština, tamo kao da je nas 300, a ne u tom momentu pedesetoro, šezdesetoro – počela je Sofija Una, pa dodala:

– Ja sam imala prilike da vidim šta ljudi rade u kupatilu i ne operu ruke, pa se hvataju za te kvake, pa takvim rukama prave i hranu, ja se izvinjavam ako je to moj najveći greh, evo luda sam! Stvarno sam malo preterivala, ali sam ekstremno vodila računa, ne samo o rukama, uopšte o higijeni i zdravlju, jer je baš zeznuto da se ne zaraziš – rekla je ona.

– Šta je nešto najodvratnije što si videla u Zadruzi? – pitala je voditeljka.

– Stvarno su muškarci u pravu, da smo mi žene takve štrokulje, imala sam prilike nas par uđe u toalet, znači toliko gadnih stvari… Mi šta smo spremne da radimo… Mislim da je ova moja sezona po tome najgora – kazala je bivša zadrugarka.

Detaljnije pogledajte ispod ovog teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA