ŽENA NIŠKOG HAKERA IPAK IZVRŠILA SAMOUBISTVO?! Oglasila se jedna od najboljih drugarica Ksenije Faye Krstić!

 ŽENA NIŠKOG HAKERA IPAK IZVRŠILA SAMOUBISTVO?! Oglasila se jedna od najboljih drugarica Ksenije Faye Krstić!

Foto: Društvene mreže

Postoji mogućnost da se Ksenija na samoubistvo odlučila zbog očajanja jer kako se nezvanično saznaje, njen suprug Kristijan Krstić je pritvoren i čeka se izručenje u Sjedinjene Američke Države.

Filipinka Ksenija Faye Krstić (45) digla je ruku na sebe pre dva dana, potvrdila je jedna od njenih najboljih prijateljica.

Ksenija je bila jedna od optuženih za prevaru vrednu 70 miliona dolara. Prevara zasnivala na manipulaciji sa kriptovalutama. O ovoj prevari su ranije pisali mediji, a optuženo je ukupno 11 Nišlija.

Glavna stvar u optužnici je da su oni navodno tražili investitore, mahom u Teksasu (SAD) preko 16 internet portala, a kada bi im neko uplatio novac, oni bi gasili te iste portale. Prijateljice i poznanici se od nje opraštaju emotivnim rečima.

 Bila je sjajan prijatelj, dobar drug. Velika je greota, rodila je troje dece, ostvarila se kao majka – rekla je drugarica za Kurir.

Ona je kako se nezvanično saznaje, digla ruku na sebe u Istanbulu. Postoji mogućnost da se na ovakav korak odlučila zbog očajanja jer kako se nezvanično saznaje, njen suprug je pritvoren i čeka se izručenje u Sjedinjene Američke Države.

On iz prvog braka, koji je sklopio u Australiji, ima troje dece i sa Ksenijom još troje. Kada je poslednji put Kurir razgovarao sa njom bila je očajna jer je tražila da joj se suprug pusti iz ekstradikcionog pritvora na slobodu dok je ona nosila nanogicu.

On je nešto kasnije pušten, a onda su nestali bez traga iz Niša.