ŽELJKO MITROVIĆA ZAGRMEO I ODMAH JE DISKVALIFIKOVAN: Direktno NAREĐENJE produkciji – noćas HITNO IZBAČEN

 ŽELJKO MITROVIĆA ZAGRMEO I ODMAH JE DISKVALIFIKOVAN: Direktno NAREĐENJE produkciji – noćas HITNO IZBAČEN

Foto: TV Pink printscreen

Robert Mitrović sinoć je diskvalifikovan iz Zadruge 6.

Ovih dana pravio je dosta problema u Zadruzi. Pre neku noć je pokušao da iz nje pobegne preko ograde rajskog vrta, potom je bojkotovao emisije, ali i pokušavao svakodnevno da preskoči ogradu.

Pre dva dana je odlučio da načini još drastičniji korak koji je mnoge gledaoce naježio. Naime, na Instagamu se pojavio kratki klip gde vidimo kako se Robert direktno obraća u kameru. 

– Kao što sam rekao sinoć, čekam do dva. Ako ne, boli mene uvo što su zadrugari tu – započeo je Robert.

– Rekao sam šta ću uraditi. Nije mene sramota. Hoću da pričam sa produkcijom. Sakrio sam lekove svuda. Ako ne, otrovaću se lekovima, baš me briga. to je to. Ja sam se zakleo u dete – rekao je Robert i napustio prostorije radio-stanice.

Podsetimo Robert je izgubio kompas u ponašanju od kada je priznao da nema dokaza za odvratne tvrdnje koje je izneo na račun svoje bivše supruge Viktorije Mitrović.

Pretpostavlja se da je ovoj odluci produkcije kumovala i pređašnja tuča sa Božom Džounsom, kad je Robert nasrnuo krvnički na njega.

Pre toga, vlasnik Pinka je više puta naglasio da nikakvo nasilje ni diskriminacija od strane bilo koga u rijalitiju neće biti tolerisamo, te daje zato i dobio crveni karton.

Željko Mitrović na Instagramu
Foto: Instagram printscreen/zeljkomitrovic
Željko Mitrović
Foto: Instagram printscreen/zeljkomitrovic

Pročitaj još