“ŽELIM DA MI ŽENA OPROSTI!” Gruja na stubu srama “Imaš li ti porodicu, čoveče?!” Mima NIJE JEDINA! Raskrinkan!

 “ŽELIM DA MI ŽENA OPROSTI!” Gruja na stubu srama “Imaš li ti porodicu, čoveče?!” Mima NIJE JEDINA! Raskrinkan!

Produkcija je organizovala emisiju za zadrugare u kojoj su bivši zadrugari dobili priliku da im se obrate i postave im pitanje.

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić postavila je pitanje Nikoli Grujiću Gruji:

  • Pitanje za Gruju, da li si ti normalan, imaš li porodicu? Da li misliš da će ti oni žena ikada oprostiti? Ljudi misle za sve to radiš zbog karijere. Da li misliš da će neko želeti da te prihvati nakon svega što si uradio sa ženom , za koju ćeš shvatiti kakva jer po izlasku – glasilo je Sandrino pitanje.
  • Shvatio sam koliko sam pogrešio. Želim da mi žena oprosti samo zbog dece, ne kao parner, već kao čovek. Ja verujem Mimi da nema nekih mrlja u životu, svakako ću videti kada budem izašao. Aludiranje na neki njen nemoralni posao me ne zanima. Ja sam ovde napravio najgoru moguću stvar – kazao je Gruja.
  • On nema šta da sazna o meni, ja sam samo radila kao hostesa, nikada se nisam bavila najstarijim zanatom, nikada sa partnerom nisam bila zbog novca, to su čiste glupoati – rekla je Mimas.
  • Kariću, da čujemo tvoje mišljenje – rekla je Ivana.
  • Viki sve vreme iznosi da je bilo nešto među njima,al na kraju porekne, siguran sam da je među njima bilo nečega napolju – rekao je Karić.
  • Mi smo koketirali napolju, ostavljao mi je u čašici broj telefona dok sam radila u šanku. Ja sam mu u jednom momentu rekla da sam sestra njegove žene, ona je za to saznala nakon, a trezan je shvatio šta je radio – ispričala je Viki.

BONUS VIDEO: “KRETENU, NEĆU DA TI BUDEM ŠVALERKA!” Jovana Jeremić na nepristojnu ponudu dala odgovor koji BOLI!