“ZBOGOM STAKLENI!” Anu pred nacijom ISMEVALI zbog njenih emocija – hvata se za glavu od blama!

 “ZBOGOM STAKLENI!” Anu pred nacijom ISMEVALI zbog njenih emocija – hvata se za glavu od blama!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

U svom stilu, morao je da bocka svojim oštrim jezikom.

Prethodna noć u “Zadruzi 6“, bila je rezervisana za emisiju ”Nominacije”, u kojoj su zadrugari ovog puta birali između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Zadrugari su kao i uvek iznosili svoje mišljenje, te odabrali koga bi voleli da vide van Bele kuće. A svoje mišljenje, izneo je i Ivan Marinković.

– Ja imam običaj da se baziram na nekim nedeljnim situacijama. Mislim da je konačno vreme da se neke stvari sumiraju. Mislim da je sve već rečeno, mislim da je moj i Anin odnos vrlo bio konkretan i transparentan. Mislim da je Ana imala prilike da sve nas izanalizira, verujem da je skapirala i napolju ko će joj biti potreban, a ko neće. Što se tiče Zvezdana, naš ceo odnos je jedna misterija. Ja svoje mišljenje o Zvezdanovim postupcima apsolutno nisam promenio. Ja sam inače kao mali pisao poeziju, pisao sam neke hitove, s obzirom da sam prethodne tri nedelje bio u hotelu, tako da ću ja u ponedeljak da pročitam nešto što budem napisao inspirisan Aninim naslovom – rekao je Ivan pomalo podrugljivo.

– Spr*aš se sa mojim delom – rekla je Ana.

– Tvoje se zvalo ”Zbogom ćelavi” ja ću da pišem ”Zbogom stakleni” – rekao je Ivan.

Ivan Marinković
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Poslaću Anu u izolaciju, a ostavljam Zvezdana – rekao je Ivan.

– Drago mi je za Mikicu da smo se skontali pre dva, tri dana. Možda i ja gledam drugačije, gledaš i ti. Hteo bih da kažem Neci da se nadam do 6 nedelja da ću biti još jednom nominovan, da kažeš sve kako jeste, da ne držiš to u džepu. Jako sam povređen što se tiče Divne, ja sam hteo da joj dam podršku, vidim da nije prihvatila. Prihvatila je Aninu podršku, šalim se i to je to – rekao je Zvezdan.

– Ono što sam primetila jeste da je većina ljudi navela da ja imam emociju prema Zvezdanu. Ovo nije ni 5. ni 10. šansa, a kako je meni moja sestra napisala: ”Svakom treba dati jednu šansu, ali ne i stotu”. Kada je Zvezdan rekao da je nemoguće preboleti nekoga kada si ovde, moguće je. Ja sam stavila jednu veliku tačku u odnosu na tebe, da sam te volela jesam, ali emociju ja zaista više nemam. Posle toliko godina, posle toliko praštanja… To je ispotencirano ovde. Mogu da trpim da to nije normalno, mogu da praštam isto toliko. Nikada se nisam vraćala na staro. Posle dugo, dugo godina osećam da ću da živim srećna i slobodna – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.