ZBOG TEODORE BIO NA LEKOVIMA?! Anđelo KONAČNO otkrio RAZLOG RASKIDA – Evo ŠTA SE zaista desilo!

 ZBOG TEODORE BIO NA LEKOVIMA?! Anđelo KONAČNO otkrio RAZLOG RASKIDA – Evo ŠTA SE zaista desilo!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Instagram/teodoradzehverovic

Anđelo Ranković ne krije da mu je Teodora Džehverović do sada bila najveća ljubav, te da žali što njihova veza nije uspela. 

Maneken je čak prolio more suza u petoj sezoni Zadruge kada je na snimcima ugledao Teodoru iz prve sezone i vremena kada su njih dvoje bili zajedno, a baš tada je i priznao da je i dalje nije preboleo. Ipak, nikada nije konkretno pričao o razlozima raskida, do ovog jutra.

Nikola Grujić Gruja, Anđelo Ranković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


Anđelo je sedeo na garnituri sa Nikolom Grujićem Grujom i kroz savete koje mu je davao za njegovu vezu sa Mimom Šarac, spomenuo i Džehverovićevu.

– Ona neće da bude sa tobom, ne znam kako to ne možeš da shvatiš. Bila je na žurki, izlazi još malo, pisaće joj napolju 50 likova, mlada je, željna je svega, nije ona ku*va. Je*iga, rekao sam ti sto puta kada si ovde tako je. Ja sam Teodoru voleo ne znaš koliko, mi smo imali Zadrugoviziju i rekli smo da smo pobedili i da će napolju samo biti lakše… Kada smo izašli, sve te snađe. Tako će i tebi biti, ja ti pričam iz svog iskustva svađaćeš se sa njom stalno, bićeš na lekovima… Sednete u kafić, ima da joj piše sto likova, nećeš moći da se nosiš sa tim. Ja sam imao frke i svađe i nije nam bilo lako, a ti moraš da izgladiš odnos sa bivšom ženom, da se posvetiš deci. Imaš muziku i pored svega toga ti biraš da izađeš sa njom sa kojom si u katastrofalnom odnosu, a tražićeš utehu u njoj jer će neće zadovoljiti ni jedna druga… – pričao je Anđelo.

Teodora Džehverović
Foto: Instagram prinscreen/teodoradzehverovic


– Tu grešiš – tiho je izustio Gruja. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.