ZBOG HRANE I IZGLEDA JE RAZAPELI – Dalila na meti užasnih komentara! Svi u neverici šta radi (FOTO)

 ZBOG HRANE I IZGLEDA JE RAZAPELI – Dalila na meti užasnih komentara! Svi u neverici šta radi (FOTO)

Bivša zadrugarka i novopečena voditeljka, Dalila Dragojević ponovo je otputovala sa prijateljicom i rijaliti cimerkom, Marijanom Zonjić, a obe se trude da svakodnevno počaste brojne pratioce novom fotografijom sa plaže.

Dalila je, međutim, ponovo na meti komentara zbog igranja u fotošopu, te je na ovaj način sebe dovela u situaciju da dobija, pored pozitivnih, i one negativne komentare.

Dalila očigledno nije najzadovoljnija svojim telom, pa gotovo za svaku fotografiju koristi fotošop, kako bi suzila struk.

Ona je objavila nove slike sa plaže, na kojim pozira u jednodelnom kupaćem kostimu, a kako je podigla ruke da pridrži kosu, na osnovu predmeta oko nje, primetilo se da je bivša zadrugarka korigovala svoju figuru.

Nije nepoznato da mnogo devojaka koristi ovu tehniku, ne obraćajući pažnju na predmete okolo, koji se uglavnom izobliče zbog toga, pa fotošop bude evidentan.

“Ponovo fotošop”, “Vidi čašu”, “Samo jedete”, “Lepa”, “Ima veći stomak nego ja”, “Bolje da ljulja nego da žulja”, “Gotivim te, ali mi se ne dopada kako se hraniš. Malo je kontadiktorno… Skup outfit, auto, šminka, a hrana uvek pržena, puna ulja, puno otrova”, bili su samo neki od komentara na račun Dalilinog izgleda, izbora hrane i poigravanja s fotošopom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *