“ZBOG ALEKSANDRE NIKOLIĆ!” Šmizla progovorila o ODLAGANJU ULASKA u Zadrugu! Dobija STRAVIČNE PRETNJE

 “ZBOG ALEKSANDRE NIKOLIĆ!” Šmizla progovorila o ODLAGANJU ULASKA u Zadrugu! Dobija STRAVIČNE PRETNJE

Jovana Novakov Šmizla, za SrbijaDanas je otkrila da je u subotu trebalo da vanredno bude ubačena u Zadrugu 6,  dan nakon ulaska Ane Ćurčić, bivše nevenčane supruge Zvezdana Slavnića, budući da su njih dve najbolje prijateljice.

Međutim, njen ulazak je otkazan, a sada se oglasila za SrbijaDanas, te nam otkrila da trpi jezivo internet nasilje, jer se oglasila na svom Instagram profilu po pitanju Aleksandre Nikolić, aktuelne učesnice Zadruge.

– Inače, upoznati ste svi oko teme mog ulaska u rijaliti, koji će biti veoma brzo. Ali zbog mog iznošenja mišljenja vezano za najkontroverzniju učesnicu Zadruge 6, Aleksandru Nikolić i njene afere,u koje sam itekako upućena, doživela sam sajber nasilje i napad njene plaćene podrške, al ne kaže se džaba kakav gazda takav radnik.

– Doživela sam niz pretnji od fan stranica sa jos skupinom meni poznatih ljudi iz Srbije. Ne vidim problem da se pretnje opasne po život upućuju meni zbog iznošenja mog mišljenja,viđenja i nekih stvari u koje sam upućena. Ali to opet govori ko je Aleksandra Nikolić i njeni plaćeni fanatici, a ovom prilikom se izvinjavam iskrenoj podršci koja nema veze sa ovim nemilim događajem. Ovo radim iz prostog razloga i obraćam se javno isključivo da se prekine negativan trend pretnji uvreda, zbog različitih viđenja . – rekla je Šmizla za naš portal.

Podsetimo, Jovana je na svom Instagram nalogu objavila stori, jer je navodno Aleksandra pomenula ime njenog muža, te navela da je on njen dobar prijatelj:

– Bujanovka, pošto se raspituješ stalno, imala sam potrebu da ti kažem, da ne brineš, muž mi je super, čuvam ga – napisala je Novakova.

Aleks se navodno raspitivala kod Ane Ćurčić za Šmizlinog supruga, te su shvatile da imaju zajedničke prijatelje, a ovo je isprovociralo Šmizlu, koja se oglasila pred ulazak u Zadrugu, te je usledio opšti haos na društvenim mrežama.

Kako će se nataviti ova tema, ostaje nam da saznamo kada Jovana uđe u Zadrugu 6.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću

Pročitaj još