ZAVRŠIO JE MEČ U CIVILU: Jovanović otkrio kakva je povreda Mitrovića

 ZAVRŠIO JE MEČ U CIVILU: Jovanović otkrio kakva je povreda Mitrovića

Foto: MNPress

Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović bio je zadovoljan posle prvog trijumfa u Evroligi, nad minhenskim Bajernom. 

Crveno-beli su imali nekoliko puta priliku da prelome utakmicu. 

 Ima ona stvar da je ovako slađe, hahahah. Utakmica je bila jako važna za nas. Imali smo priliku da ranije rešimo meč, ali nismo tada uspeli. Nesrećno smo načinili faul nad Vinstonom i tu ih vratili u igru, ali sve je na kraju bilo dobro. 

Potom se trener osvrnuo i na stanje igrača. 

– Bentil nije odradio nijedan jedini trening, tri dana za redom je primao infuziju. Marković ima ogroman problem, za 21 minut je strašno patio za trijumf. Nedović je odigrao jedan ili dva treninga sa timom. Čestitam momcima na sjajnog igri, ostali smo bez Mitrovića i cela centarska linija je rano ušla u problem sa faulovima. 

Zvezdin krilni centar je meč napustio sredinom prve deonice. 

– Mitrović je osetio bol u mišiću i već večeras je otišao na preglede. Ali uspeli smo uz fenomenalnu podršku navijača da trijumfujemo, znam da nije bilo sjajno, da ima prostora za napredak, ali to me raduje. 

Glavna tema je kao i često bio Nemanja Nedović. 

– Nedović je imao 21 minut potpuno neplanirano, moramo da vodimo računa o svima, svi su nam važni. Nemanja je došao ovde i trebalo je da bude lider, tek je početak sa njim i on i Vildoza su doneli jedan kvalitet i rasteretili ostale momke. Što se tiče Vildoze on je već umoran, on ne može više da bude umoran – istakao je Jovanović.