ZAVRŠILA U ZATVORSKOJ BOLNICI NA ODVIKAVANJU! Zvezda iz glumačke porodice zarobljena U RALJAMA opijata

 ZAVRŠILA U ZATVORSKOJ BOLNICI NA ODVIKAVANJU! Zvezda iz glumačke porodice zarobljena U RALJAMA opijata

Glumac Aljoša Vučković, nažalost, iskusio je ono čega se svaki roditelj pribojava. Njegova ćerka Leana je navodno, u jednom trenutku svog života skrenula je s puta. Iako je talentovana glumica, upala je u mračan svet narkotika. To nije kraj bio glumčevim mukama, potkačila ga je i teška bolest. Sve je rezultiralo njegovim povlačenjem sa javne scene.

Leana Vučković je 1999. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti, zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić… Pripadala je klasi Predraga Bajčetića i bila jedna od najtalentovanijih u njoj, ali nije sve išlo po planu. Kako se priča, počela je da koristi narkotike i da malo po malo gubi tlo pod nogama.

Aljoša Vučković

Pored činjenice da su bili očajni, njeni roditelji se nisu predavali i verovali su da spas postoji. Leana je, nakon dugogodišnje borbe sa zavisnošću od narkotika, završila u zatvorskoj bolnici na odvikavanju. Svi napori porodice Vučković tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno lečenje od teškog oblika bolesti zavisnosti, pisali su mediji. Jednom prilikom, glumac je ovo prokomentarisao za javnost.

– Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju – izjavio je glumac tada.