“ZAVRŠILA SAM SA ZADRUGOM! PRODUKCIJA SE SVETILA PREKO MOG DETETA!” Miljana Kulić prvi put nakon Marijine diskvalifikacije

 “ZAVRŠILA SAM SA ZADRUGOM! PRODUKCIJA SE SVETILA PREKO MOG DETETA!” Miljana Kulić prvi put nakon Marijine diskvalifikacije

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas u novom stanu u Beogradu ugostila nas je Miljana Kulić.

Miljana je u emisiji govorila o njenom problemu sa kockom, kao i o ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Pored toga, ona nam je otkrila da je sredila svoje odnose sa sestrama, majkom i ocem te da su oni bili ljuti na nju samo zbog Lazara Čolića Zole.

Kulićeva je govorila o problemu koji je njena majka Marija imala sa produkcijom nakon njene diskvalifikacije, ali i o razlogu diskvalifikacije Marije Kulić.

Ona je iznela da nema lični problem sa produkcijom, ali da ga ima Marija, pa samim tim i ona učestvuje u svemu, a najviše im je zamerila Željkove igračke.

– Zameram im način na koji je moja majka diskvalifikovana i što su mi se na neki način svetili preko deteta, za diskvalifikaciju, Željko je jako vezan za te igračke i plakao je mnogo, iako smo mu kupili mnogo novih – rekla je Miljana.

Između ostalog, Miljana je govorila i o planovima u budućnosti, pa izričito naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

– Završila sam sa Zadrugom i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način – rekla je ona.

Miljana nam je ekskluzivno najavila i venčanje sa Bebicom i to u septembru.

Sve što smo pričale sa Miljanom, pogledajte u sredu u 20h, a ispod ovog teksta pogledajte najavu svega onoga što vas očekuje u emisiji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA