“ZAVRŠAVAM…” Novo SAOPŠTENJE ŽELJKA MITROVIĆA – Zadruga je uskoro GOTOVA, ali on već ima PLAN ZA DALJE

 “ZAVRŠAVAM…” Novo SAOPŠTENJE ŽELJKA MITROVIĆA – Zadruga je uskoro GOTOVA, ali on već ima PLAN ZA DALJE

Foto: TV Pink printscreen

Najneobičniji biznisme na ovim prostorima, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, svakako je čovek kome ne manjka kreativne energije kojom želi da oplemeni svet oko sebe. U prilog tome govori da praznike nije proveo kao običan svet, već ih je iskoristio ne bi li napravio nešto novo i do sada neviđeno kako kod nas tako i u svetu.

Mitrović je tokom svog boravka u Londonu bio u kontaktu sa kreativnim delom svog bića i poželeo da ideju podeli sa svojim mnogobrojnim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

– Završavam pisanje mog pozorišnog i filmskog prvenca “LUCIFER” odlučio sam da sam napišem,reżiram i produciram ovaj svakako neobičan komad! Takođe, sam projektujem arhitektonsko-tehnička rešenja za moje beogradsko pozorište Odeon! U međuvremenu u poslednjih 15 dana odgledah svih dvadesetak predstava ovde u Londonu i sad sam siguran da će Beograd biti ispred svega postojećeg, Jedino što je blizu ovog o čemu pišem je londonska predstava Romeo i Julija – rekao je Željko.

Željka Mitrovića do sada nismo upoznali u ovom svetlu, a poznavajući njegov istančan ukus i želju za inovativnim – verujemo da će njegov prvenac “Lucifer” svakako biti nešto što domaća publika nije do sada imala prilike da vidi.

Kao neko ko je veoma temeljan u svemu što radi, njegove prognoze da će Beograd postati lider u ovoj umetničkoj sferi sigurno će se ispostaviti da su tačne.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *