“ZATVORENICI VREBAJU DA MI NAUDE!” Najzgonija voditeljka rijalitija uhapšena zbog ILEGALNIH SUPSTANCI

 “ZATVORENICI VREBAJU DA MI NAUDE!” Najzgonija voditeljka rijalitija uhapšena zbog ILEGALNIH SUPSTANCI

Nina Prlja važi za jednu od najzgodnijih učesnica “Parova” svih vremena. Ona je navodno razvela Džunior Džeka od Kaje Ostojić, nakon čega joj je ponuđen ugovor da ostane na “Hepi” televiziji kao voditeljka.

Ona je u centar medijske pažnje dospela 2016. godine, zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja navodno krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate. Nakon što je uhapšena,  kako se pisalo, Nina je jedan deo kazne odslužila u CZ-u, a drugi deo, u trajanju od godinu dana, u kućnom pritvoru. 

Voditeljka je čak i u rijalitiju govorila o iskustvu iza rešetaka.

Nina Prlja
Foto: TV Happy printscreen

– Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema veštačkih trepavica, frizure, štikli, bunde. Tamo je zimi mnogo hladno, a leti vruće da izgoriš! Disciplina je stroga, u određeno vreme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade “one stvari” – ispričala je Nina i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres: Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi!

Nina već neko vreme živi u Dubaiju odakle objavljuje slike ekskluzivnih restorana i radnji koje posećuje i u kojima ostavlja na hiljade evra.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!