ZATEKLI SU JE OVAKO – POGREBNIK OTKRIO NEPOZNATE DETALJE SMRTI: Vrat joj je OTEKAO, celo lice joj je bilo…

 ZATEKLI SU JE OVAKO – POGREBNIK OTKRIO NEPOZNATE DETALJE SMRTI: Vrat joj je OTEKAO, celo lice joj je bilo…

Kada je Merilin Monro umrla bio je to 5. avgust 1962. godine, a uzrok smrti se navodi kao predoziranje barbiturantom.

Ali javnost nije nikako mogla da prihvati tu činjenicu, pa su razne teorije zavere počele da kolaju među ljudima.

Kao šlag na tortu, pojavila se i izjava mrtvozornika koji je rekao da njeno telo nije ličilo na nju. Da je bila zapuštena, sa iskrzalim noktima, neizdepilirana, podbula i sa masnicama po telu.

Ubrzo nakon toga, krenulo je nagađanje da je Merilin Monro navodno ubijena, ali da je samoubistvo “podvaljeno”.

Ovih dana postao je aktuelan snimak slavne glumice koji je nastao na plaži, tokom njenog snimanja sa fotografom Džordžom Borisom. Pomenuti snimak nastao je krajem jula 1962. i snimili su ga prolaznici koji su prisustvovali fotografisanju čuvene plavuše.

Džordž Boris kasnije je i sam ispričao da se videlo da glumicu “nešto muči”. Raspoloženje joj je variralo od histeričnog smejanja do bezrazložnih suza, kako je opisao.

Mnogi biografi su se složili da su policijski inspektori i forenzičari “bili beznadežno traljavi” prilikom istrage smrti Merilin Monro.

“Niko ne zna istinu. Niko nikada neće saznati istinu o smrti Merilin Monro,” rekao je Majkl Selsman, poslednjih PR agent Merilin Monro i autor knjige “Sve je gordost”.

Podsetimo, organizator sahrane koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro za sahranu otkrio je jezive detalje o stanju glumice nakon što je pronađena mrtva.

Alen Abot i Ron Hast su napisali knjigu u kojoj su se prisetili šta se dešavalo tog 5. avgusta. Sećaju se da ih je policija pozvala da dođu u kuću slavne glumice, a Abot tvrdi da je njeno telo bilo puno ljubičastih mrlja.

“Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kada neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je mnogo otekao”, priseća se pogrebnik.