“ZASPALA JE I U KOMI JE, NIJE UMRLA” U medijima odjeknula LAŽNA vest o smrti poznate pevačice: Ovo je ISTINA

 “ZASPALA JE I U KOMI JE, NIJE UMRLA” U medijima odjeknula LAŽNA vest o smrti poznate pevačice: Ovo je ISTINA

Foto:Youtube printscreen/HRT3

Pojedini mediji objavili su danas da je čuvena hrvatska pevačica i glumica makedonskog porekla Kostadinka Velkovska preminula. 

Umetnica, koja je već duže vreme u bolnici i ima velikih zdravstvenih problema, i dalje je živa, što je za “Index” potvrdila njena snaja.

 Stanje je nepromenjeno, teško i neizvesno. Ona se nalazi na Rebru, na neurologiji, a 10. jula je imala moždani udar i stanje je od tada nepromenjeno. Nije pri svesti – rekla je njena snaja.

Foto:Youtube printscreen/HRT3

Lažna vest je, kako je potvrdila, krenula od jedne glumicine prijateljice, pa su je bez provere preneli pojedini hrvatski portali.

Prijateljica koja je proširila lažnu vest potom se javila na Fejsbuku.

– Dragi prijatelji upravo me zvala snaha od Kostadinke. Ona nije otišla zauvek, već je zaspala i u komi je. Žao mi je što ste drugačije shvatili moju objavu. Bila sam jako tužna dok sam pisala objavu. Kosta mi je bila velika prijateljica….koleginica, saradnica. Kosta, veliki si borac, izdrži, probudi se i podari nam tvoj prekrasni osmeh. Svi te jako volimo…Obećala sam ti da ćemo zajedno da provedemo starost. Ne smeš otići – napisala je ona.