ZAPOSTAVIO I DETE ZBOG PEVAČICE! Ivanin bivši muž otkrio ŠOK detalje: “Bila je u DUGOVIMA! Hteli su da joj oduzmu…”

 ZAPOSTAVIO I DETE ZBOG PEVAČICE! Ivanin bivši muž otkrio ŠOK detalje: “Bila je u DUGOVIMA! Hteli su da joj oduzmu…”

Bojan Simić, nakon reklama, u “Pretresu nedelje”, nastavio je da govori o svojoj bivšoj supruzi i detaljima o kojima do sada nije govorio.

– Da li si varao Ivanu i ranije? – pitao je voditelj.

– Ne – odgovorio je.

– Rekao si da si je*ao mnoge pevačice – dodao je voditelj.

– Jesam, ali pre Ivane. Bilo je tu mnogih – smejao se Bojan.

– Jeste, ja sam bila svedok. Bilo je tu mnogih pevačica, ali sve je bilo pre nje. Da se razumemo, ja ne praštam prevaru, smatram da je to moglo drugačije da se reši. Da se uz kafu porazgvara, da se ne stvori jaz, pa da ode sve tamo gde ne treba… Trebao je lepo da kaže da ga je zapostavila, da prizna sve šta je i kako. Nisam za prljav veš, ali za mnoge stvari se suzdržao – govorila je Zorica.

– Da li je istina da si zapostavio sopstveno dete? – pitao je Milošević.

– Pa jesam… Mnogo sam voleo Ivanu, stalo mi je bilo do nje. Zna Zoka, ja sam neko ko zna sve oko kuće i u kući, kada je neko slavlje, ja sam spremao sve, ona samo sarmu. Da se razumemo, ja je jesam prevario, ali priznao sam sve… – odgovorio je.

– Kada sve ovo pričaš, ispada kao da si jedva čekao da se razvedeš? – pitao je Milan.

– Posle svega što je rekla, da sam tukao majku i brata… Molim moje ljude, istog trenutka pokrenite tužbu! Imate sve! Nikada nisam digao ruku ni na majku ni na brata! Zabrana je bila jer je bila svađa u kući, a komšinica nije znala da sam ja unutra, jer stalno dolazim drugim kolima, takvim poslom se bavim… – govorio je Simić.

– Misliš li da je to bio promašaj? – pitao je Milan.

– Ne promašaj, ali iskutvo da… Mislim da više neću ništa potpisivati… – odgovorio je.

– Bila je u dugovima. Sudski izvršitelji su došli da joj uzmu kuću, ja sam sa bratom sredio jer nisam imao para kod sebe i sredio sam to. Ona je moja žena tada i to je kuća njene dece, ja sam to morao da sredim, ja sam takav. Vraćao sam mnoge dugove, zajedno smo, a to što ona priča, to su gluposti… – izjavio je Simić.

– Da li ste u nekom trenutku pravili decu? – pitao je voditelj.

– Jesmo, ja nisam imao problem. Neću nikome da se dokazujem, ali devojka posle nje, sotala je trudna, ali meni to nije odgovaralo, dogovorili smo se… Kako će ona da rodi sa 50 godina? Mislim treba dete da ide u školu i da se pitaju da li je to mama ili baba – smejao se Bojan.

– Da li je iskren sada? Šta ti misliš? Da li je ona namerno njega terala u Šabac? – nastavio je voditelj.

– Mislim da se ona u Beogradu nije snašla, kao što on nije u Šapcu kod nje, možda je tu i krenuo taj jaz – rekla je pevačica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *