“ŽAO MI JE ŠTO MOJA ĆERKA MORA DA SE BAVI ODBRANOM MAME!” Jelena Karleuša iskreno o Nikinim okršajima sa hejterima

 “ŽAO MI JE ŠTO MOJA ĆERKA MORA DA SE BAVI ODBRANOM MAME!” Jelena Karleuša iskreno o Nikinim okršajima sa hejterima

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša sinoć je održala koncert za pamćenje u Novom Bečeju pred 70.000 ljudi. Ovo je bio njen prvi nastup nakon što je objavila albume “Alfa” i “Omega”.

Publika je za kratak period naučila tekstove svih novih pesama i celo veče je pevala hitove sa ovih albuma uglas sa Karleušom. Jedna od numera koja se izvodvojila sa albuma je pesma “Blok”, a pevačica je sinoć otkrila novinarima ko se nalazi na njenoj blok listi. 

– Sve pesme su favoriti, a videli ste moju blok listu… Niste videli ni mali deo moje liste, šalim se. (smeh) Pesma “Block” je definitivno Tiktok senzacija i hit, ali najbolje prolaze “Karlyb*tch”, “Mashallah” sa Milicom, “Nepogrešivo”… “Romane” je moja omiljena – istakla je ona.

Poslednjih dana je hit na mrežama postala i Jelenina ćerka, Nika Tošić, koja je na zanimljiv i kulturan način branila svoju mamu od negativnih komentara.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

– Žao mi je što moja ćerka mora da se bavi odbranom mame, ali s druge strane ona je svesna ko je njena mama, da je izuzetno istaknuta javna ličnost i da velika popularnost pored fanova privlači ljude koji istresaju svoje frustracije na mrežama. Iako je mlada, jako je svesna toga. Ona je lepo vaspitana, našla je način kako da nikog ne uvredi, a da svakog stavi na svoje mesto. Na mamu, na lep i kulturan način, kako priliči jednoj devojčici od 13 godina.

Jelena je otrkila da li su ćerke uticale na nju da snimi duet sa Devitom, s obzirom na to da je on baš popularan kod mlađih generacija.

– Moja deca su generalno oduševljena sa Devitom, ali i mama voli Devita. One najviše vole Milicu, sa njom su najviše i igrale na promociji. Sa njihovim favoritima je i mama snimila duete. Moje ćerke inače ne slušaju našu muziku, na primer ne znaju, sem Milice i Divita… Znaju i ko je Vojaž. Uopšte ne znaju našu domaću scenu – otkrila je Jelena.

Jelena Karleuša
Foto: ATA Images

Karleuša se osvrnula i na sukob sa Aleksandrom Radulovićem Futom koji traje već neko vreme u medijima. Muž pokojne Marine Tucaković je uticao na to da se Jeleni ugasi nalog na Jutjubu. On želi da joj naplati za svako izvođenje pesama koje je ona uredno kupila i platila Marini. Jelena ističe da je Futa sada – reketira.

– Kada je reč o Futi, nažalost moram da kažem da je reč o ozbiljnom kriminalcu koji zloupotrebljava rad svoje pokojne žene i na najružniji mogući način gasi njen autorski rad. Sigirna sam, da Marina ovo zna, da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa ovim što njen muž radi, ali dobro, postoji sud. On će biti kažnjen za svoja dela, odnosno nedela. Marina ne zaslužuje, posle takve karijere, da joj preživeli suprug raspolaže. Zakon je upravo jasan, da je to krivnično delo – rekla je Karleuša.

Nedavni intervju koji je JK dala za portal Srbija Danas, u kom je govorila o femicidu koji je potresao čitavu balkansku javnost, Svetlani Ceci Ražnatović, Marini Tucaković i Futi, ali i nekadašnjoj prijateljici Ani Nikolić, pogledajte i poslušajte u nastavku teksta: