“ŽAO MI JE, MNOGO ME JE POGODIO NJEN ODLAZAK!” Željko Samardžić i dalje ne može da prežali njenu SMRT

 “ŽAO MI JE, MNOGO ME JE POGODIO NJEN ODLAZAK!” Željko Samardžić i dalje ne može da prežali njenu SMRT

Foto: Srbija Danas

Željko Samardžić našao se u ulozi žirija u emisiji “Nikad nije kasno”. U pauzi na snimanju, iskoristili smo priliku da razgovaramo sa pevačem.

Poznato je da je Željko bio blizak sa pokojnom Marinom Tucaković. Sada je otvorio dušu i priznao da mu nedostaje i da mu teško pada što nas je tako rano napustila.

– Mnogo me je pogodio njen odlazak. Dosta sam kontaktirao sa njom u vreme kada je bila bolesna. Čak smo moja supruga i ja imali ideju da dođe dole kod nas na more. Dogovorili smo se sa našom prijateljicom, doktorkom u Kotoru, da bude tu pri ruci, ako bude potrebna neka nega, ali nažalost, to se nije dogodilo. Žao mi je, mislim da je prerano otišla, mogla je još mnogo toga da da. Žena koja je napisala pesmu “Šta to beše ljubav”, “Nedelja”, “Grlica”. Meni su uvek takvi ljudi na pijadestalu – rekao nam je Željko, a zatim otkrio da li je u kontkatku sa Marininom porodicom:

Željko Samardžić
Foto: Srbija Danas

– Futa i ja se čujemo redovno. Bio sam na komemoraciji u skpštini grada. Sa Futketom zaista imam divan odnos, to traje još od 90-tih godina, kad sam ja došao, kad su mi promenili život. Tad je Laća bio mali, sada je veliki ozbiljan momak – rekao je Samardžić.

Šta nam je Željko Samardžić rekao o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović saznajte u video prilogu u nastavku:

BONUS VIDEO: Nemanja Gudelj izašao na binu i zasvirao sa muzičarima